INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - AS ROMA 4-1

Barcelona, în semifinale după doi ani, dar AS Roma acuză dur: "Ați văzut astea două faze?"

Articol de - Publicat joi, 05 aprilie 2018 11:37

Antrenorul Romei Eusebio Di Francesco îi reproșează "centralului" olandez Makkelie că nu dat lovituri de pedeapsă la faulturile asupra lui Džeko și Pellegrini în Barcelona-AS Roma 4-1.

Barcelona e foarte aproape de semifinale, după doi ani de pauză.

A dominat-o pe Roma, un 4-1 ce duce scorul Spania - Italia la 7-1 în două zile de Champions League (marți, Juventus - Real 0-3). Peninsularii îl acuză însă pe "centralul" olandez Danny Makkelie, reproșându-i două decizii, acționând de fiecare dată în favoarea catalanilor.

Minutul 9, la 0-0 - Džeko, atins din spate de Semedo cu genunchiul pe coapsă, a căzut în suprafața de pedeapsă.

1

Minutul 45, la 1-0 - Pellegrini a driblat pe linia de 16 metri, fiind agățat de Umtiti. Fault, penalty limpede. Uluitor, Makkelie a dat lovitură liberă de la marginea careului.

clipboard02

"Ar fi trebuit să aibă curaj"

"Barcelona e prea bună, n-are nevoie de ajutorul arbitrilor. Ne-a refuzat două penaltyuri", a protestat antrenorul Di Francesco. "Nu putem spune că am pierdut din cauza lor, dar nici că au fost corecți".

Este ceea ce cred toți romanii. Džeko, autorul unicului gol al oaspeților pe Camp Nou, spune că "dacă ne-ar fi dat acel 11 metri, la 0-0, partida s-ar fi jucat altfel. Ar fi trebuit să aibă curaj și să fluiere și împotriva Barcelonei". 

"La fiecare din cele două acțiuni, a fost penalty clar. Și la Džeko, și la Pellegrini" Graziano Cesari, fost arbitru italian

"Și noi, și Barcelona am ajuns meritat în sferturile de finală. Arbitrii trebuie să fie la fel de corecți și cu unii, și cu alții" Edin Džeko, atacant AS Roma

"E un rezultat nedrept, văzând ce a arătat echipa mea. Am avut forță, curaj, iar scorul nu reflectă ce s-a petrecut pe teren" Eusebio Di Francesco, antrenor AS Roma

Suárez a marcat în Ligă după un an

8 martie 2017 era data ultimului meci în care Luis Suárez înscrisese în Champions League. De la 6-1 cu PSG, în returul "optimilor", uruguayanul nu a mai văzut poarta în Ligă. Miercuri, a înscris din nou, profitând de mingea respinsă greșit de Fazio. Golul de 4-1, primul al lui Suárez după mai mult de un an. 

Umtiti: "Am vrut să arăt cât iubesc acest club"

În ultimele săptămâni, s-a spus că francezul Umtiti ar vrea să plece la Man. United, care ar urma să achite clauza de 60 de milioane de euro a stoperului. Miercuri, după autogolul provocat de el, fundașul a sărutat emblema Barcelonei în fața fanilor. "Am vrut să arăt cât iubesc acest club". 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
florisking
florisking  •  05 Aprilie 2018, 22:58
Postat de ungurul_vesel pe 05 Aprilie 2018, 12:14

Astia mai pun si poza pentru a demonstra ca mintesc cu nerusinare.

ai dreptate, mint....

helena
helena  •  05 Aprilie 2018, 20:21

Probabil Barcelona ar fi castigat, dar acum pot spune ca au castigat....oricum! Arbitrul a influientat grosolan rezultatul!

opensource
opensource  •  05 Aprilie 2018, 20:09
Postat de danut1971 pe 05 Aprilie 2018, 12:10

barcelona e ca fcsb-ul castiga cu ajutorul arbitrilor

Si Dinamo nici macar cu arbitri nu mai sunt capabili sa poata castiga si ei ceva! Unor fani dinamovisti nu le-a ramas decat vaietele si tembelismele pe net, fiindca in realitate merg cu coada intre picioare ***. :-)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close