INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BARCELONA - JUVENTUS, AZI, 21:45, DOLCE1, PROTV ȘI LIVETEXT GSP.RO

Barcelona – Juventus » Allegri are mari probleme de lot, cinci fotbaliști care au jucat în finala de la Cardiff lipsesc

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat marti, 12 septembrie 2017 10:35

Marți, 12 septembrie de la ora 21:45, Barcelona primește vizita lui Juventus, în prima rundă din grupele Ligii Campionilor. Echipa italiană are absenți importanți în lot precum Chiellini, Mandzukici, Marchisio sau Sami Khedira.

”Bătrâna Doamnă” va disputa primul meci din competiția europeană, după înfrângerea din finala Champions League împotriva lui Real Madrid, partidă disputată la Cardiff, unde formația condusă de Zinedine Zidane s-a impus cu 4-1.

Fundașul Giorgio Chiellini și mijlocașul Claudio Marchisio vor lipsi din cauza unor accidentări. De asemenea, Marko Pjaca nu a făcut deplasarea în Spania, el suferind o ruptură de ligamente încrucișate.

Internaționalul columbian Juan Cuadrado nu va putea evolua pe Camp Nou, fiind suspendat un meci, din cauza cartonașului roșu primit în finala Champions League din vară.

Germanii Sami Khedira și Benedickt Howedes nu au fost incluși în lotul deplasat de Massimiliano Allegri la Barcelona, primul fiind accidentat, iar cel de-al doilea nejucând niciun minut în actualul sezon din Serie A.

O altă piesă de bază a lui Juventus, atacantul croat Mario Mandzukici va absenta, din cauza unei afecțiuni la gambă. În schimb, nou-veniții Szczesny, De Sciglio, Matuidi, Bentancur, Douglas Costa și Bernardeschi sunt în lotul care a ajuns luni în Catalonia.

sursa: si.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează