INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VIITORUL - APOEL 1-0

BBC analizează prestația Viitorului: "E cea mai interesantă echipă din Liga Campionilor"

Foto: Academia Hagi
Foto: Academia Hagi

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iulie 2017 20:09

Victoria Viitorului din prima manșă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor cu APOEL Nicosia, scor 1-0, i-a făcut pe cei de la BBC să trateze pe larg acest subiect..

Jurnaliștii postului britanic consideră că Viitorul e cea mai interesantă dintre echipele care au intrat în Liga Campionilor.

"Chiar dacă foste campioane europene precum Celtic sau Ajax Amsterdam dispută tururi preliminare, cea mai interesantă echipă din Liga Campionilor este poate o tânără formație din România.

E vorba despre Viitorul Constanța, o echipă cu o medie de vârstă de 22,2 ani, care a devenit în vară cea mai tânără campioană din întreaga Europă". Săptămâna aceasta a învins APOEL cu 1-0, în primul său meci de Champions, ca o demonstrație că merită să contezi pe tineri, cum a făcut cel mai bun jucător din istoria României", scrie BBC Mundo.

"Cu Hagi pe teren, România a trăit Epoca de Aur a fotbalului său. Din 1998, n-a mai jucat la Mondiale. Dar Hagi crede că talentul există, numai că trebuie valorificat"
BBC Mundo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1446163645697736
Campeanu Laurentiu  •  29 Iulie 2017, 11:41

Respect Hagi penttru proiectul ''Viitorul'' .Ca sa o iei de la zero si sa iti faci propria academie intr-o tara in care nu esti sustinut,in care nivelul sportului romanesc este la pamant,sunt riscuri imense si e nevoie de o munca titanica dupa cum a spus-o si el.

1446163645697736
Campeanu Laurentiu  •  29 Iulie 2017, 11:38
Postat de mioriticul pe 28 Iulie 2017, 21:09

Eglezoii astia marsavi pun la cale vreo mizerie ascunsa. Stim noi Si-am vazut cum l-au provocat si pe sarmorul Nastase.

Problema cu Nastase este ca are un caracter invers proportional cu ce talent a avut la tenis.Nu poate chiar asa sa calce pe oricine in picioare doar pentru ca el este Nastase,mare campion.Ar trebui sa se comporte ca atare.

poison
poison  •  28 Iulie 2017, 23:35

Comentariu corect al celor de la BBC! Viitorul Constanta pare un proiect rupt din jocurile Fifa.. In 9 ani au pornit din liga a 4a, au ajuns in Liga 1, au luat campionatul si acum ataca grupele UCL! Vor trece de Apoel, apoi vor juca cu Qarabag sau Sheriff si vor intra in grupe! Forza Viitorul!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează