INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Becali exultă după ce Steaua și-a aflat adversarul: "Stadionul va fi plin" + Nu vrea să se califice și Astra

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iulie 2016 13:24

Gigi Becali e bucuros după ce a aflat că Steaua va întâlni Sparta Praga (Cehia) în turul 3 preliminar din UEFA Champions League. De asemenea, patronul vicecampioanei spune că nu își dorește ca Astra să se califice. Giurgiuvenii vor juca cel mai probabil împotriva danezilor de la Copenhaga, care au învins cu 3-0 în tur Crusaders.

"E un semn, nu sunt mai puternici decât noi. Avem șanse 50% cu ei. Nu așteptăm o minune, ne batem cu ei. Valoric cred că putem fi peste.

MM și Reghe spuneau că Fener are jucători cu nume, vedete ca să zic așa, dar jocul nu se leagă. Ei asta își doreau. Important e că ne batem cu ei, nu mergem ca oaia la tăiere. Eu zic că stadionul va fi plin, 55.000.

N-aș vrea ca Astra să treacă de Copenhaga. Vreți să vă mint? Noi, oamenii, avem unele laturi pe care nu le putem acoperi. Concurența nu poate fi acoperită. Îmi asum totul ca păcat la spovedanie", a zis Gigi Becali la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (245)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  16 Iulie 2016, 10:20

Bucuria prostului , asta.i manifestarea ciobanului. Frica de a fi umiliti de oricare din celalalte echipe , ai face sa exulte pe fcsb.ei.

yoz7777
yoz7777  •  16 Iulie 2016, 10:08

Stadionul va fi plin ca pana acum ... asta nu si-a dat seama ca el este cancerul acestei echipe si al acestui sport in Romania. Si va sta la echipa cat va castiga bani prin orice mijloace. Sper ca toti suporterii sa-i arate iubirea si sa vina la fel ca pana acum...

900036066809402
Nicolae Veres  •  16 Iulie 2016, 09:48

Acest puscarias ortodox care vrea raul altor echipe rominesti este o rusine pentru Romini mai ciobanule deceba mergi la biserica si la muntele atos ca esti plin de ura inconjurat de toti dragi care de vor lua LOCUL tau este la puscarie *** SATI dea dumnezeu si tie ce ii doresti la alti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (245)
Comentează