INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPORTING - FCSB 0-0

Becali exultă după meciul cu Sporting: "Dacă era 2-0 se supăra cineva? Am avut ghinion, dar putem câștiga la București"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 august 2017 23:38

FCSB și Sporting Lisabona au terminat la egalitate, 0-0, în turul play-off-ului Champions League. Returul va avea loc pe 23 august, la București, de la ora 21:45.

Gigi Becali a spus că echipa sa avut ghinion și că se teme pentru meciul retur, pentru că echipa sa nu a marcat pe Jose Alvalade.

"Sunt mulțumit de joc și de rezultat. Sunt nemulțumit de ghinion. Noi am avut ocaziile importante, deși am jucat cu o echipă mai bună. Calificarea trebuia să se joace aici. Mi-e teamă că Sporting, echipă valoroasă, va da gol la București. Noi am avut ocaziile importante. Ratarea lui Enache a fost clară, clară, clără. A fost singur cu portarul. Așa a fost și Alibec. Dacă era 2-0 pentru noi se supăra cineva?

Doar cu noroc puteam face mai mult. Am obținut maximum. Eu nu știam pe Sporting. E o echipă foarte bună. E o echipă de bătut. O putem învinge la București, având de partea noastră publicul. 

L-am pierdut pe Pintilii, dar vine Budescu. Vom avea mai multă calitate. Larie și Momcilovici au jucat foarte  bine. Am păstrat șanse de calificare. E posibil ca la București să vedem o altă Steaua, cu mai multă încredere.

Nu am remarcat-o pe Sporting. Au avut doar viteză pe benzi. Dost nu a jucat nimic. Avem șanse, sunt mai buni ca noi, dar nu sunt de netrecut. Îi putem bate", a spus Becali la TV Digi Sport. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  16 August 2017, 09:21

Nemultumitului i se ia darul. E un scor foarte bun. Daca arbitrul vedea hentul din debutul partidei poate ca evolutia meciului era alta. Sigur ca putea fi 2-0 pentru Steaua, dar nu era un scor corect. La fel de bine putea fi 2-0 pentru Sporting. Egalul e echitabil. Ideal era un 1-1 in loc de 0-0, dar e OK si asa. Oricum personal sunt mai optimist dupa mansa tur, desi cred ca Sporting e favorita in continuare la calificare.

steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  16 August 2017, 09:12

totusi aia au avut o bara un 11m neacordat sa fim seriosi ...... dar la ce noroc au ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

109669943049485
Dragne Daniel Dan  •  16 August 2017, 08:46

Becali o sa *** *** la Bucuresti cu afoni tai in frunte cu Enache si Tanase si cu restul prostiilor da i-ai avut aseara pe tren.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează