INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - VIKTORIA PLZEN 2-2

Becali s-a enervat după meciul cu Plezen » Scoate doi jucători din echipă: "Am și uitat că el e în lot! Unul e aerian și nu-l mai las în lot"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iulie 2017 22:23

FCSB și Viktoria Plzen au terminat la egalitate, 2-2, în turul III al preliminariilor UEFA Champions League. (Vezi aici detalii)

După meci, Gigi Becali, patronul steliștilor, s-a arătat dezamăgit de evoluția jucătorilor săi.

"Fac selecție de jucători, zic că am transferat cei mai buni și după aia văd ce s-a întâmplat în seara aceasta. Nu avem forță. Sunt dezamăgit mai mult de rezultat. Dacă joci meci de calificare, trebuie să-l câștigi. Niță a greșit la golul doi. Poate are dreptate Dragomir și trebuia să-l aduc pe Șumudică", a spus Becali la plecarea de la Arena Națională.

s-a enervat pe larie și achim

Într-o intervenție la TV Digi Sport, Gigi Becali i-a criticat pe fundașul Ionuț Larie și pe mijlocașul Vlad Achim.

"Eu mai cred în calificare. Calificarea nu e pierdută. Dacă nu joci cu fundaș central, nu avem cum să ne calificăm. Un fundaș a făcut cadouri. Mai bine era 0-0 decât 2-2. Nu avem nici fundaș dreapta. La primul gol unul se ferește. A dat pasa cu cocoașa. Acum trebuie să improvizăm. Nu putem juca cu Larie. Eu sunt vinovat, că l-am luat pe Larie. Ne trebuie un fundaș central.

Cum să-l bagi pe Achim? Nu mă așteptam să mai fie la echipă. Uitasem că mai e la noi. Noi parcă l-am băgat pe Achim ca să ținem de scor, să ținem de 2-2. El e mijocaș defensiv. E aerian. Îi e frică de minge. Nu știe pe ce lume e. Se plimbă pe teren.

Problema e că noi nu jucăm. Nu am pasat. Ei pasau. Asta e problema. Noi stăm foarte bine de la mijloc în sus, dar nu pasăm. Dacă Budescu rămânea pe teren, câștigam", a adăugat Becali la TV Digi Sport. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (64)
englezu
englezu  •  26 Iulie 2017, 14:14

Dacă, dacă Astra/fcsb nu se va califica, atunci " măscăriciul " Jiji - *** va lua masuri drastice : " du-te Dică " își va face bagajele, iar o serie de jucători vor pleca; e cazul lui Achim, Enache, Larie, etc. " Maimuțoiul " nu glumește: dacă nu ies bani, la revedere ! Asta e azi societatea românească: hoții, inculții, oamenii fără Dumnezeu și fără caracter, etc sunt la putere ! Uitati-va ce se întâmplă cu pădurile noastre, ce au făcut cu uzinele, cum au înstrăinat resursele noastre ( gazele, apele, en. electrică, etc. ). Și populația doarme; somn ușor România !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  26 Iulie 2017, 12:35

După doua minciuni in campionat și una cu plzen va veni momentul adevărului la plzen... un nou MC dar fără coregrafia cu vestute

1035504319811062
Romeo Daniel  •  26 Iulie 2017, 11:55

Asta patesti cand te bagi peste antrenori si jucatori. Un patron normal la cap sta frumos la loja si se uita la meci. Dar Becali prefera sa angajeze doar oameni supusi..***. A declarat de nenumarate ori ca el vrea un antrenor 'ascultator' si asta are acum. Becali fuge de antrenorii cu personalitate,de antrenorii care nu concep ca cei din conducere sa-i faca echipa si tactica. Din aceasta cauza la Steaua nu vor antrena sau au plecat: Dan Petrescu,Boloni,Dorinel Munteanu,Hagi,Piturca..etc..asa ca acum culegi ce ai semanat cu: MM Stoica,Duckadam,Tea Sponte,Dica,Lutu si cu nelipsitul MACHE :-)) Este un proverb romanesc : 'pestele de la cap se impute'.. Daca este adevarat ce a zis aseara dupa meci Becali inseamna ca de data aceasta Dica este cel vinovat.....repet,daca nu minte(asta face mai tot timpul),daca nu s-a bagat peste Dica inseamna ca acesta din urma nu are nici o treaba cu antrenoratul. Joci prima mansa acasa in sistemul 4-2-3-1 ?? De ce doi inchizatori si un singur atacant? De ce nu jucam 4-4-2 cu Alibec si Gnohere in acelas timp?? De ce improvizam cu Enache fundas dreapta cand ai in lot jucator pe acest post? De ce Morais trebuie sa joace inchizator cand toata viata lui a jucat doar fundas stanga? De ce Tanase trebuie sa inceapa titular meci de meci daca nu da randament? Sau de ce dam vina pe fundasi centrali cand ai avut 2 luni la dispozitie sa aduci ceva pentru acel post? Sau daca tot faci aceste greseli de ce la scorul de 2-2 iese Budescu(accidentat)si intra Achim?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează
Close