INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PARTIZAN - STEAUA 4-2

Becali, spectaculos după eşecul cu Partizan, 4-2: "Cînd stăpînul nu se bagă, animalul se îngraşă " » Îi ironizează pe dinamovişti şi prevede un scor record în derby

Articol de GSP - Publicat joi, 06 august 2015 00:15

Gigi Becali a vorbit despre relaţia patron-antrenor la Steaua şi despre derby-ul cu Dinamo.

 "Cînd eu am dat telefon din puşcărie şi am făcut două schimbări, ne-am calificat. Cînd m-am băgat peste antrenor, am avut rezultate bune. Important este să cîştigi războiul. Nu contează cum.

Acum nu mă mai bag, pentru că mi-e jenă de Rădoi. Se vede că atunci cînd stăpînul nu se bagă, animalul se îngraşă.

O să vină vremea cînd o să vedeţi Steaua în finala UEFA Champions League şi în finala Europa League. O să vedeţi", a spus Becali la televiziunea sportro.

Gigi Becali a vorbit şi despre derby-ul cu Dinamo, care se va disputa duminică, 9 august.

"Dacă ne bate Dinamo, eu nu mai vorbesc la fotbal. Dacă pierdem acel meci înseamnă că nu mă pricep la fotbal.

Batem Dinamo cu 72-0. Eu nu am treabă cu Dinamo, pentru că pe mine mă interesează cupele europene", a adăugat patronul Stelei.

Steaua şi Dinamo se vor înfrunta duminică, 9 august, în derby-ul Ligii 1. Meciul va începe la ora 21:00 şi va fi în direct pe Antena 1, DolceSport, DigiSport, LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (45)
dika69
dika69  •  07 August 2015, 16:34

Daca FCSB va ocupa locul 4 fara ajutor, atunci au echipa, dar cind te domina o echipa fara valori atunci esti o echipa de pluton, nu mai comentati atit de Dinamo, vedetiva de echipa voastra TITRATA, ca nu jucati nimic si mai si spuneti ca ne bateti inainte de a se juca, VAU DAT AIA CU TERENUL IN CAP SA VEDETI CE O SA VA DEA ROZENBORG

andyandrei2015
andyandrei2015  •  06 August 2015, 16:45
Postat de zecs93 pe 06 August 2015, 16:09

Cu 72-0 e imposibil sa pierdem dar noi sa castigam cu cel putin 2-1 e posibil !!!

iar visezi sau trragi pe nas

zecs93
zecs93  •  06 August 2015, 16:09

Cu 72-0 e imposibil sa pierdem dar noi sa castigam cu cel putin 2-1 e posibil !!!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează