INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BORUSSIA DORTMUND - AS MONACO

BIG LIKE! Gestul impresionant prin care nemții i-au ajutat pe fanii lui Monaco să-și găsească cazare în Dortmund

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat marti, 11 aprilie 2017 23:54

Disputa dintre Borussia Dortmund și Monaco, din sferturile Ligii Campionilor, a fost amânată din cauza a trei explozii violente ce au avut loc în apropierea autocarului echipei germane. 

Inițial amânat, startul partidei a fost devansat pentru miercuri, de la ora 21:45, astfel că fanii francezi prezenți la Dortmund au fost luați prin surprindere, fiind nevoiți să mai rămână pentru o zi în Germania.

În ajutorul lor au venit chiar oficiali Borussiei, aceștia lansând pe twitter un hashtag, #bedforawayfans, pe care fanii monegascilor îl puteau folosi pentru a-și căuta cazare în Dortmund.

De altfel, suporterii francezi prezenți în tribunele stadionului Borussiei și-au manifestat susținerea pentru echipa germană, scandându-i minute în șir numele adversarei din sferturile Ligii. 

Citește și: Autocarul Borussiei Dortmund implicat într-o EXPLOZIE! Un jucător dus DE URGENȚĂ la spital, GALERIE FOTO cu autocarul + o mărturie cutremurătoare: "A fost atât de mult zgomot că am crezut că e război!"

Semnal de alarmă după explozia de la Dortmund: "În ce lume trăim? Până aici s-a ajuns"?

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
tonyys
tonyys  •  12 Aprilie 2017, 10:01

Pai macar atat sa faca dupa ce germania a devenit cea mai nesigura tara din europa - la mare bataie cu franta, practic in cele 2 tari oricand vreun nebun poate intra cu camionul in oameni sau sa detoneze diverse dispozitive.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  12 Aprilie 2017, 09:24
Postat de 21lva pe 12 Aprilie 2017, 08:31

Devansat înseamnă mai devreme decât era prevăzut. Să spuneți că meciul de marți a fost devansat pentru miercuri e cel puțin amuzant

Exact. Ca si cum ar fi fost amanat pentru ieri.

21lva
21lva  •  12 Aprilie 2017, 08:31

Devansat înseamnă mai devreme decât era prevăzut. Să spuneți că meciul de marți a fost devansat pentru miercuri e cel puțin amuzant

Vezi toate comentariile (7)
Comentează