INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS-BARCELONA, MIERCURI, 21:45, PROTV, DOLCE ȘI LIVETEXT GSP.RO

Bonucci înțeapă Barcelona înaintea duelului din această seară: "Bayern ar fi fost o adversară mai periculoasă!" » Italianul a fost la un pas să renunțe la fotbal: "Mintea mea nu era limpede!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat marti, 11 aprilie 2017 11:42

Leonardo Bonucci, 29 de ani, este convins că Juventus poate trece de Barcelona, echipă pe care o vede mai slabă decât cea din finala Champions League din 2015, pierdută de "bianconeri" în fața catalanilor cu 3-1.

Internaționalul italian crede că Bayern München ar fi fost un adversar mai dificil.

"Juventus și Barcelona au fundași excepționali, toți joacă pentru naționalele lor. Consider că apărarea noastră este mai bună. Messi, Suarez și Neymar sunt printre primii 10 jucători din lume, dar tot acolo se află și Higuain, respectiv Dybala", este de părere Bonucci.

"Avem un impact fizic mai slab în linia mediană față de 2015, i-am pierdut pe Pogba și Vidal, însă avem acum o calitate superioară, am învățat să gestionăm partidele. Neymar a evoluat în acești doi ani, Mascherano este experimentat, iar Rakitici a devenit mai înțelept. De trei ani au același antrenor, însă, cu toate acestea, Barcelona este mai slabă decât acum doi ani. Nu am urmărit niciodată finala din 2015", recunoaște fundașul italian.

Bonucci crede că echipa lui Ancelotti ar fi fost mai periculoasă ca adversar pentru Juventus: "Consider că Bayern ar fi fost un adversar mai greu decât Barcelona. Bayern n-ar fi pierdut niciodată cu 4-0 la Paris, iar o echipă italiană nu ar pierde niciodată cu 6-1 împotriva Barcelonei", îi înțeapă Bonucci pe catalani înaintea confruntării din această seară.

Fundașul lui Juventus a trecut prin clipe grele în urmă cu câteva luni, atunci când fiul său, Matteo, suferea de o boală gravă. Cu toate că lucrurile merg spre bine, Bonucci admite că acea perioadă i-a marcat cariera, fiind pe punctul de a renunța la fotbal.

34 de meciuria bifat Leonardo Bonucci în acest sezon în toate competițiile pentru Juventus, reușind 2 goluri

"Pentru 3-4 luni mintea mea nu era limpede. Nu mă interesau antrenamentele, nimic legat de fotbal. Mereu am urât spitalele, dar trebuia să fiu acolo, trebuia să-mi mențin calmul. Matteo se simte mult mai bine acum, se trezește dimineața și zâmbește. Abia atunci realizezi care sunt victoriile cu adevărat importante. Mă gândeam să renunț, fotbalul nu mai era o prioritate. Îmi ascultam fiul întrebând de ce i se întâmplă lui toate acestea... iar eu nu aveam un răspuns. Acum mă consider norocos. Tot ce am făcut a fost din inimă", povestește Bonucci.

surse: calciomercato.com, football-italia.net

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
10154526597292749
Andrei Zanfiroiu  •  11 Aprilie 2017, 16:20

AS Roma chiar a luat 6-1 , iar AC Milan "doar" 4-0

Vezi toate comentariile (1)
Comentează