INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS-BARCELONA, AZI, 21:45, PROTV, DOLCE ȘI LIVETEXT GSP.RO

Buffon are un "mic inamic" înaintea duelului cu Barcelona: "Îl iubește pe Messi!" » Căpitanul lui Juventus speră să-și ia revanșa în fața catalanilor

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat marti, 11 aprilie 2017 15:59

Ajuns la 39 de ani, Gianluigi Buffon va întâlni Barcelona pentru prima oară după finala Champions League din 2015, pierdută cu 1-3.

Portarul lui Juventus vrea revanșa în fața catalanilor, dar recunoaște că, alături de fiul său, este mare admirator al tripletei Messi-Suarez-Neymar.

"Sunt conștient că întâlnim cea mai bună echipă din lume. Nu am văzut niciodată finala de la Berlin, dar am destule amintiri neplăcute din acea noapte, mă motivează înaintea confruntării. Au fost mult mai puternici atunci, însă acum, după doi ani, echipa noastră a acumulat destulă experiență la acest nivel. Chiar dacă pe hârtie par favoriți, consider că ne ridicăm la valoarea lor", a declarat internaționalul italian la conferința de presă dinaintea partidei din această seară.

35 de meciuria bifat Buffon în acest sezon pentru Juventus în toate competițiile

Ajuns recent la peste 1.000 de jocuri oficiale, "Gigi" Buffon a ținut să laude trio-ul letal al catalanilor, recunoscând că fiul său este un fan înfocat al lui Messi.

"Am un mic inamic acasă. Apreciez faptul că fiul meu este un mare admirator al tripletei MSN, asta înseamnă că are gusturi bune în materie de fotbal. I-am spus că Messi nu a marcat niciodată în poarta mea, dar am avut noroc pentru că nu l-am înfruntat de prea multe ori. Nu știu dacă există vreo altă echipă cu trei astfel de atacanți. Nu vreau să jignesc ceilalți jucători ai Barcelonei, însă când ai asemenea fotbaliști în atac, este imposibil să nu mizezi totul pe ofensivă", este de părere căpitanul "Bătrânei Doamne".

sursa: as.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Aprilie 2017, 16:11

Buffon, un sportiv demn de toata stima! Cred ca Juventus se va califica mai departe. Barcelona are prea multe piese gripate sau chiar inutile.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează