INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS

Buffon se teme de Atletico! Care sunt motivele pentru italianul nu vrea să înfrunte echipa antrenată de Simeone în semfinale

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat joi, 20 aprilie 2017 22:10

Gianluigi Buffon se teme de Atletico Madrid şi nu îşi doreşte să întâlnească echipa pregătită de Diego Simeone în penultimul act al Ligii Campionilor.

Juventus s-a calificat în semifinalele competiţiei, după ce a trecut de Barcelona, scor general 3-0, într-o dublă manşă în care goalkeeper-ul italian a menţinut poarta intactă.

Buffon speră că în urma tragerii la sorţi de vineri, Juventus o va întâlni pe Monaco sau pe Real Madrid, două echipe care sunt implicate în lupta la titlu în campionatele în care evoluează şi ar putea avantaja echipa din Torino.

"Este mai bine să jucăm cu Monaco sau cu Real, echipe care vor consuma multă energie în lupta pentru titlu. Ei vor avea nevoie de mai multe rotaţii, în comparaţie cu Atletico, care are locul în clasament bine stabilit şi poate să se concentreze pe Champions League", a spus Buffon pentru Mediaset Premium, citat de metro.co.uk

Buffon a fost surprins şi de faptul că a reuşit să menţină poarta intactă în faţa Barcelonei şi crede că acest lucru este unul decisiv în şi in semifinale.

"În afara rezultatului, cred că am dat dovadă de caracter şi am abordat jocul excelent şi este un lucru excelent în vederea calificării mai departe împotriva celor mai bune echipe din lume. Ştiam că avem o şansă bună la calificare după 3-0 în prima manşă, dar sincer nu mă gândeam că nu o să primesc gol pe Camp Nou", a delcarat Buffon.

sursa: metro.co.uk

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
10154240479899321
Marius Gherghina  •  21 Aprilie 2017, 08:31
Postat de andrei.33 pe 20 Aprilie 2017, 22:52

Real - Monaco si Juve - Atletico vor fi meciurile. Bilele sunt deja incalzite pentru o noua finala epica intre echipele din capitala Spaniei. Dramatismul da bine la marketing.

Real nu trece de Monaco

gumbo
gumbo  •  21 Aprilie 2017, 06:46

Bravo, Tibi Demeter! Nota 10 (zece). Un articol bun, cu un titlu normal, scris cu bun-simț. Mă bucur pentru tine că nu faci parte din clica de cancanisti bufoni, care ar fi scris în titlu: "ȘOCANT! De cine se teme marele Buffon și iată de ce...!!!". Să o ții tot asa, Tibi.

cezar_patru
cezar_patru  •  20 Aprilie 2017, 23:18

nimeni si nimic nu-i mai poate sta lui juventus in cale! anul asta, e liga lor!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează