INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LUDOGOREŢ, AZI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Bulgarii cunosc valoarea Stelei » Vitor Vitinha: "Un egal ar fi util pentru noi"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 19 august 2014 23:00

Fost jucător în Liga 1, actualmente la Ludogoreţ, Vitor Vitinha, a declarat că Steaua porneşte ca favorită în meciul din această seară.

Accidentat în etapa trecută, fundaşul va lipsi din confruntarea cu Steaua, dar a prefaţat meciul cu roş-albaştrii.

"Steaua e favorită, e o echipă foarte mare, cu istorie în Liga Campionilor, dar un rezultat de egalitate este util pentru noi. Important este că nu au plecat mulţi faţă de anul trecut, nu s-au schimbat multe lucruri, suntem la fel de uniţi. Au intrat doar vreo doi-trei jucători, precum Hamza, jucători care au venit cu un plus", a declarat Vitinha pentru dolcesport.

Steaua - Ludogoreţ e livetext pe gsp.ro de la ora 21:45 şi în direct pe Digi 1, Dolce 1 şi TVR 1.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează