INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREŢ - STEAUA, MIERCURI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Bulgarii ies din nou la atac! Antrenorul lui Ludogoreţ se ia de Costel Gâlcă » Ce mesaj i-a trimis

Articol de GSP - Publicat luni, 25 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 25 august 2014 22:02

Steaua va juca miercuri, de la ora 21:45, în direct la DigiSport, DolceSport, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO, partida retur cu Ludogoreţ din play-off-ul UEFA Champions League. 

Antrenorul gazdelor de miercuri, Georgi Dermendzhiev, l-a înţepat pe Costel Gâlcă, spunînd despre el că ar trebui să vorbească mai puţin, fiind de părere că mai are multe de învăţat.

"Am înţeles că Gâlcă a spus că a văzut multe slăbiciuni în jocul nostru. Îi transmit că mai are multe de învăţat, este un antrenor tînăr. Îi doresc succes, dar după meciul cu noi.

A preluat o echipă care avea deja un stil de joc format", a spus Dermendzhiev pentru presa bulgară.

...despre Hamza: "Am vorbit cu Brezjak şi e de acord să îşi aştepte rîndul. El are calităţi de marcator. La fel e şi Hamza, dar sînt unele diferenţe între ei. 
Younes poate să fie inexistent un meci întreg, dar să aibă un moment în care să strălucească, chiar cînd nimeni nu mai crede.

Nu e nici un scandal pe acest subiect. Brezjak revine după o accidentare şi încă nu joacă la capacitatea maximă", a mai spus antrenorul lui Ludogoreţ.

...despre meciul tur: "Nu a fost vorba de fircă la meciul tur. Nu am jucat defensiv. I-am avut în teren şi pe Misidjan, Marcelinho şi Hamza, dar nu prea s-au descurcat bine.

Steaua e o echipă bună, am şi revăzut meciul cu ei de 5 ori şi am discutat mult cu jucătorii. Nu ne-am apărat, am încercat să neutralizăm adversarul. Steaua a avut multe ocazii, însă şi noi am avut momente bune", a mai spus Dermendzhiev.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
viorelpopescu55
viorelpopescu55  •  26 August 2014, 09:47

Pacat ca transformati acest ziar,care se vrea de sport,in ziar politic. Nu avem destula balacareala in restul asaziselor ziare? De ce trebuie sa apara acest clip in ziar de sport?Comentariul tău...

maxdiux
maxdiux  •  26 August 2014, 09:41
Postat de solomon_i pe 26 August 2014, 07:58

Balcanisme...Galca va preda o lectie de fotbal pe teren si nu in presa !

ar fi bine... dar am emotii...

reddogsv
reddogsv  •  26 August 2014, 08:32
Postat de daccian pe 26 August 2014, 07:33

proto-bulgarii erau un trib nomad turanic, adica de rasa turk (le zice proto-bulgari acum, dar de fapt se numeau tot bulgari) ... componenta slava e foarte slaba in Bulgaria, au ramas la noi mai multi slavi decat au ajuns la ei, dar cultura locala din spatiul romanesc fiind mai puternica, la noi slavii au fost asimilati, dar la ei au asimilat triburile turcice, dand limba si numele, dar nu si componenta genetica, pentru ca erau prea putini

Si ce treaba are tactica lui Galca cu istoria bulgarilor ? E mai usor sa dai copy-paste unui articol la intamplare si sa pari destept decat sa rapsunzi la obiect !

Vezi toate comentariile (61)
Comentează