INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREŢ - STEAUA, MIERCURI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Bulgarii vor să fie coşmarul steliştilor » Svetoslav Dyakov: "Putem marca de cel puţin trei ori!"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 26 august 2014 19:37

Antrenorul bulgarilor Georgi Dermendzhiev, împreună cu căpitanul lui Ludogoreţ, Svetoslav Dyakov, au participat la conferinţa de presă dinaintea meciului de mîine cu Steaua. Amîndoi au părut optimişti înaintea returului cu roş-albaştrii. 

"Nu există problemă, sîntem gata să jucăm. Nu pot spune că ne calificăm, dar sîntem gata să facem un meci bun. Cred că Steaua e o echipă foarte bună, cu fotbalişti buni, care pot suplini absenţa lui Chipciu", a declarat Georgi Dermendzhiev.

Căpitanul "verzilor", Svetoslav Dyakov are mare încredere în echipa sa, declarînd că Ludogoreţ poate marca de multe ori în poarte Stelei.

"Cred că Ludogoreţ poate să marcheze trei sau chiar mai multe goluri mîine. Planul nostru e să facem un meci bun şi să batem Steaua", a spus căpitanul lui Ludogoreţ, Svetoslav Dyakov.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
gazistu
gazistu  •  27 August 2014, 18:32

marcati multe goluri daca cei de la steaua sunt beti!

roadster1988
roadster1988  •  27 August 2014, 08:50
Postat de antimilitienisecuristi pe 26 August 2014, 20:25

TSKA SOFIA 8-1 DINAMO RUȘINEA ROMÂNIEI Cel mai rusinos rezultat al fotbalului românesc in Cupa Campionilor Europeni, tocmai acolo unde Steaua a adus atata onoare si bucurie tuturor romanilor. Miau Miau

idiotule locomotiv plovdiv-steaua bucuresti 5-1 in liga campionilor europeni.asa ca nu mai manca khacat degeaba.

tbonee
tbonee  •  27 August 2014, 08:40

pai si noi putem sa castigam UCL in aceeasi idee bai bulgarule, doar ca sigur nu o sa o facem prea curand :))) cat timp Murinica investeste miliardu de euro la 10 ani, ce sa faci cu ala :)) si cand Real Madrid are 2-3 jucatori care costa cat toata divizia noastra la un loc :)))...eu zic ca facem egal sau chiar va batem pe contra atac daca iesiti la atac

Vezi toate comentariile (28)
Comentează