INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - FC BASEL, MARŢI 21:45, DIGI, DOLCE, LIVESCORE GSP.RO

Carlo Ancelotti lămureşte problema portarului titular la Real Madrid » Cine va juca în meciul de marţi, din Ligă

Articol de GSP - Publicat luni, 15 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 septembrie 2014 22:04

Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, a vorbit înaintea partidei cu FC Basel, de mîine, din grupele Ligii Campionilor. Italianul a lămurit şi problema portarului titular, explicînd că nu va renunţa la Iker Casillas, în ciuda prestaţiilor slabe ale acestuia.
"Casillas are multă experienţă, ştie ce înseamnă să fii într-o astfel de situaţie şi o va regla fără probleme. Suporterii simt ce se întîmplă pe teren, dacă jucăm bine, sînt alături de noi, dacă nu, ne cer să ne revenim, e normal. 

Cred că mai am multe de rezolvat, ca şi anul trecut. Trebuie să ne revenim la meciul cu FC Basel, e important să începem bine competiţia, avem planuri mari şi vrem să cîştigăm iar trofeul. 

Au venit ceva jucători noi, pe care trebuie să-i intregrăm cît mai natural. N-a fost mult timp pentru asta pînă acum, dar se va rezolva. Nu am schimbat primul "11" pînă acum pentru că e vorba de atitudine, nu de altceva. Nivelul de joc este superior celui de anul trecut, avem nevoie de continuitate", a declarat Ancelotti.

Deţinătoarea trofeului, Real Madrid, debutează mîine în noul sezon de Ligă, acasă cu FC Basel, de la 21:45, liveSCORE pe GSP.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
sab90
sab90  •  15 Septembrie 2014, 22:47

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

putregaiu
putregaiu  •  15 Septembrie 2014, 20:42

Saracii portari de rezerva... daca nici cand joaca titularul slab n-au sanse sa joace, atunci cand?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează