INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - FC BARCELONA, MARȚI 21:45, DOLCE, LIVETEXT GSP.RO

Cavani a vorbit înaintea duelului cu Barcelona despre întâlnirea cu prietenul său, Suarez » Ce a spus despre eliminarea acestuia din Cupa Regelui

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 11 februarie 2017 20:28

Atacantul formației PSG, Edison Cavani, a declarat că este pregătit să îl înfrunte pe coechipierul său de la naționala Uruguayului, Luis Suarez, în duelul PSG - Barcelona din optimile Champions League.

Autor al unei duble în ultimul meci disputat împotriva lui Girondins de Bordeaux, Cavani a vorbit despre eliminarea din semifinala Cupei Spaniei a conaționalului său, Suarez, apărându-l pe acesta.

"Suntem jucători diferiți, fiecare are un mod de a fi. Fiecare are calitățile lui specifice", a declarat internaționalul uruguayan.

În privința disputei de săptămâna viitoare, Cavani a afirmat că este "ciudat" să-l întâlească pe colegul său din atacul naționalei sud-americane.

"Da, este puțin ciudat. De câțiva ani totul merge bine pentru amândoi. Suntem mândri să reprezentăm atât țara noastră, cât și orașul nostru în acest mod. Este o mândrie să îl întâlnesc în fazele eliminatorii ale UEFA Champions League. Este ceva special, fantastic. Noi ne-am mai întâlnit în trecut. E genul de experiență de care îți vei aduce aminte toată viața. Să concurezi împotriva unui conațional care s-a născut în același oraș cu tine și în același an (n.r. Salto, 1987)... Aceasta este frumusețea fotbalului. Trebuie să profităm la maximum de ea. Timpul trece repede", a declarat Cavani.

PSG va primi pe teren propriu vizita echipei FC Barcelona, în prima mansă a optimilor Champions League, marți la ora 21:45.

Surse: footmercato.netgoal.comtribalfootball.com

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează