INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - PARTIZAN 1-1

Ce a vrut să spună Becali în cazul "Steaua în insolvență"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iulie 2015 09:58

După meciul retur cu Trencin, pierdut de Steaua cu 2-3, Gigi Becali a declarat că dacă echipa nu se califica în turul III al Ligii Campionilor, clubul ajungea în insolvenţă.

Ieri, patronul Stelei, a lămurit problema legată de posibila intrarea în insolvenţă a roş-albaştrilor.

"La Steaua nu sînt probleme cu banii. Eu am zis de insolvenţă ca să îi motivez pe jucători, să îi fac să joace cu atitudine. Nu a fost o glumă, ci o strategie. A fost planul meu.

Dacă vom lua 30 de milioane de euro din UEFA Champions League, vom avea un viitor strălucit. Dacă nu, atunci nu va mai fi aşa strălucit", a declarat Gigi Becali.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (46)
thefisherking
thefisherking  •  30 Iulie 2015, 21:44
Postat de crimson.veritas pe 30 Iulie 2015, 17:47

bah ... adulmecatori de mituri si can-can-uri mioritice si tzate gspiste 'sociale si retelistice'... voi stati bine la acoperis? ...:)) Asta este businiss-ul ... asta vroiati ... omul de afaceri de inspiratie vestica, the cold business f|_|cker ... pragmatic, non-excentric, non-balcanic ... daca un business nu merge bine (pe profit) ... acel business este inchis! I-ati cerut lui Becali ... un deceniu ... black suit, black tie & black shoes ... ba mai mult ... ati tinut sa-i si demonstrati ... ca nu merita omul sa investeasca sentimente in club ... ce pmp ... vreti acum ... basisti ... debusolati si dezamagiti ... ca iohannis nu va mai conduce pe aripile nebuniei si delirului ... ca basescu ... in primul rand ca nu da nici 100 ml de urina pe voi ... de aia ... nu existati ... nici macar electoral ... cum existati pentru basescu .... sunteti inutili ... in contextul unor alegeri prezidentiale fraudate ... de Germania (scuze ppe) ... o data la fiecare 5 ani! That's it ... fuk politics! ... Becali is a Man in Black ... a intrat in prison ... as a shepherd ... si a iesit un corporatist! ...:))

Absolut corect!

coldqball
coldqball  •  30 Iulie 2015, 19:54
Postat de bdgeorge pe 30 Iulie 2015, 17:16

*** are gura mare ,este grandoman,parvenit dar nu este prost...daca baga echipa in insolventa stie ca a zburat puiul cu ata..nu mai joci in Europa nu mai vin banii...sunt curios cum va proceda daca pierd calificarea cu Partizan ???ca daca se califica sta e 10 mil vin sigur din EL ...ce plateste la echipa cu ce mai vin din TV face si el niste maruntis (2-3 mil ) dupa un sezon..CL e bomba e cireasa de pe tort ..minim 15 mil profit........(dar pare departe acum).interesant este sa vedem "strategia" in cazul in care Steaua nu se califica nici in EL ..(cat de adanc e dispus sa bage mana in buzunar)

Buna *** Stoica!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

coldqball
coldqball  •  30 Iulie 2015, 19:53

Buna *** Stoica!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează