INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPARTA PRAGA - STEAUA, 21:00, PROTV, GSP.RO

Cele mai importante 6 cifre înainte de Steaua - Sparta Praga » 3 capitole la care steliștii sunt superiori + Echipele probabile

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2016 12:39

Steaua va juca în această seară, de la ora 21:00, prima manșă din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, contra Spartei Praga. Meciul va fi în direct pe ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Într-o analiză comparativă, roș-albaștrii sunt superiori la capitolul trofee, dar și în ceea ce privește cel mai bine cotat fotbalist din lot și suma investită în transferuri în această vară.

Cifrele meciului Sparta praga - steaua

4,1 milioane de euro e suma certă pe care Steaua o încasează în urma vânzărilor de jucători din această vară: Chipciu 3 milioane şi Varela 1,1 milioane. Se pot adăuga bonusuri de încă un milion de euro. De cealaltă parte, Sparta a vândut de 8 milioane.

31 de partide au jucat formațiile românești contra celor din Cehia. Bilanț: 12 victorii pentru România, 9 rezultate de egalitate și 10 succese ale adversarilor.

3 milioane de euro este cota de piață a celui mai bun jucător din lotul celor de la Sparta, Ondrej Mazuch. La Steaua, Stanciu e numărul 1, fiind evaluat la 3,5 milioane de euro.

0,4 milioane de euro a investit Steaua în achiziții în această vară: câte 200.000 E pe Ovidiu Popescu și Achim. Sparta n-a investit nici un euro în transferuri.

58 de trofee are Steaua în palmares, cele mai importante Cupa Campionilor și Supercupa Europei. Sparta are 41 de trofee, niciunul internațional

4,55 este cota caselor de pariuri ca Steaua să câștige meciul din această seară de la Praga, în timp ce cehii sunt favoriți și au cota 1,75

 Echipele probabile:

Sparta: Bicik - Holek, Brabec, Kadlec - Zahustel, Dockal, Frydek, Marecek, Costa - Lafata, Fatai
Rezerve: Koubek, Mazuch, Matejovsky, Konate, Chvatal, Sural, Julis
Absenți: Vacha (accidentat)
Antrenor: Zdenek Scasny

Steaua: Fl. Niță - G. Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovici - N. Stanciu, Pintilii, Vl. Achim - Ad. Popa, Golubovici, Aganovici
Rezerve: V. Cojocaru, Tudorie, Muniru, Vâlceanu, D. Popescu, Ștefănescu, Chitoșcă
Absenți: Ov. Popescu, L. Filip (accidentați), Hamroun (exclus din lot)
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
whiteredarad
whiteredarad  •  26 Iulie 2016, 15:18

Becali a adoptat o politica sinucigasa, a renuntat la Varela si Chipciu, scazand drastic potentialul echipei, inainte de cel mai important meci. Mi-e clar ca Steaua nu are, deseara, nici o sansa, i-am urmarit de citeva ori pe praghezi,in sezonul trecut, in cupe europene Ei sint net superiori Stelei, joaca ofensiv, in stil nemtesc, cursiv , frumos. E limpede, Becali are mari probleme financiare, dar fara cei doi, plus Hamroun, Steaua nu are valoare ca sa elimine pe Sparta.Veti vedea deseara ca nu bat campii, o victorie, la zero, a cehilor ( 1-2 goluri, cel putin,) este de asteptat. Chiar daca deseara va fi o minuner la Bucuresti va fi si mai greu.

juliusmad
juliusmad  •  26 Iulie 2016, 14:00
Postat de mandela pe 26 Iulie 2016, 13:56

In principiu, si Steaua (Chipciu/Varela). In plus, am uitat sa adaug faptul ca Sparta l-a repatriat vara asta pe Kadlec, cred ca liber de contract. Vorbim totusi de un fundas cu vreo 130 de meciuri la Bayer si 63 de meciuri in nationala Cehiei.

E un avantaj ca a plecat chipciu :). Cred ca in aparare stam mai prost. Varela era jucator de baza dar nu mai avea motivatie

942517882541737
Francisc Portik  •  26 Iulie 2016, 19:21

In actuala formula Steaua nu are sanse foarte mari de a o elimina pe Sparta,apararea sa fiind punctul vulnerabil!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează