INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CELTIC - CFR CLUJ

CELTIC - CFR CLUJ // VIDEO Dan Petrescu „l-a ascultat” pe Mulțescu » Schimbarea de la pauză, sugerată la GSP Live: „Trebuie înlocuit imediat!”

Articol de GSP - Publicat marti, 13 august 2019 23:00

CELTIC - CFR CLUJ // Gheorghe Mulțescu (67 de ani), fost jucător și antrenor la Dinamo, l-a criticat la pauză pe Mario Rondon, atacantul pe care Dan Petrescu a mizat în ofensivă. La GSP Live, tehnicianul a sugerat că Rondon, care încasase și un cartonaș galben, trebuie înlocuit, schimbare care a și avut loc. 

„Rondon trebuie schimbat imediat! În primul rând trebuie calmat, dacă nu schimbat. Nu am înțeles ce e cu această atitudine. Este la un pas de cartonașul roșu. Nu a fost în joc. Nu a avut nicio realizare ofensivă.

Nu se compară cu Țucudean, care e un vârf autentic, este golgheter, este puternic și fizic și mental, este mai bun pe toate planurile. Ce a jucat CFR în prima repriză este abordare de echipă mare”, a declarat Gheorghe Mulțescu la pauza meciului, la GSP Live.  

Dan Petrescu a gândit similar , iar la pauză l-a scos pe Mario Rondon, înlocuindu-l cu George Țucudean, golgeterul ultimelor două sezoane din Liga 1. 

Vezi și: 

CELTIC - CFR CLUJ // Penalty refuzat ardelenilor în minutul 8: „N-a fost fault, a fost demolare!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
wwerko80
wwerko80  •  14 August 2019, 15:34

Da, ca Dan petrescu asculta GSP live intre partide.

ion.ionescu
ion.ionescu  •  14 August 2019, 03:20
Postat de Smarandoiu Stefan pe 14 August 2019, 00:04

Nu sunt fan CFR. Sunt fan Craiova. Asta nu înseamnă că nu pot fi obiectiv! 1) MULT RESPECT CFR: au ANTRENOR, au JUCĂTORI, au ECHIPĂ, au CONDUCERE! 2) ALO! CIOBANE! N-ai ANTRENOR, ai JUCĂTORI, n-ai ECHIPĂ, n-ai CONDUCERE! 3) ALO ! PRAZUL! N-ai ANTRENOR, n-ai JUCĂTORI, n-ai ECHIPĂ, n-ai CONDUCERE! La papură (la stuf) cu voi!

Măcar nu-ţi mai pune poza...Dacă insişti, măcar pune-ţi ştergătoare la ochelari, s-ar putea să ai nevoie ! Când emani răutate, s-ar putea să primeşti răutate...

zincat
zincat  •  14 August 2019, 01:16
Postat de florinso pe 14 August 2019, 00:07

Sunt stelist dar bravoooo CFR. Eu tin cu echipele românești in Europa. Sunt in Canada si m am uitat pe digi am si strigat gooool la al 4 lea. Baftă cu Slavia.

Like...din partea unui Dinamovist. Hai Romania !!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează