INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - CHELSEA, MIERCURI, 21:45, PRO TV, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Chelsea nu crede în calificare înaintea returului din Ligă cu Barcelona: "Să fim pregătiți să suferim"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de - Publicat marti, 13 martie 2018 09:52

Antonio Conte, antrenorul lui Chelsea, nu crede în calificare după egalul din tur cu Barcelona,  1-1. "Trebuie să fim pregătiți să suferim însă în fața unui adversar de top mondial", declară managerul londonezilor. 

Chelsea are nevoie să atace și să marcheze pe Camp Nou miercuri seară, pentru a spera la "sferturi" după remiza de la Londra. Antonio Conte admite că îi va fi foarte greu să se califice și s-a plâns de lipsa de experiență a jucătorilor săi în Ligă:

"Au plecat mulți fotbaliști bătrâni, iar acum avem destui tineri, Christensen, Bakayoko, ce au nevoie de experiență, mereu un detaliu important, dar acesta se câștigă în timp. Știu că trebuie să fim pregătiți să suferim în fața uneia dintre cele mai bune echipe din lume și să jucăm ca un grup, mereu atenți".

Morata iar pe bancă?

Mangerul italian o ia drept model contra Barcelonei pe Juventus, fosta sa echipă, pornită la retur din aceeași stituație cu Tottenham:

"Juventus a îndurat mult pe Wembley, a dovedit foarte mare capacitate de a suferi. A rezistat și, la momentul oportun, i-a ucis pe englezi. Dar are la dispoziție fotbaliști cu o mare experiență, care au câștigat Liga Campionilor sau au jucat finale".

Și Conte dispune de unul, cu două trofee cucerite cu Real, și l-ar putea ține pe bancă pe Morata, foarte nervos în meciul cu Palace, jucând ca în tur cu Hazard 9 fals.

17 goluria primit Barcelona în toate competițiile acestui sezon, cea mai bună defensivă din Europa. În Ligă, doar 2 goluri în 7 meciuri. Are 28 "clean sheets" în 45 de partide

Suárez, pe sec de un an!

Irezistibil în campionat, unde în ultimul an a reușit 21 de goluri, dintre care 16 doar în ultimele 14 etape, Luis Suárez a uitat să mai înscrie în Ligă. Tocmai de pe 8 martie 2017, de la remontada de poveste cu PSG (6-1), vârful uruguayan a rămas pe sec!

Pe Stamford Bridge s-a simțit destul de izolat, având o singură ocazie. De altfel, în deplasările din această competiție n-a mai marcat de 2 ani și jumătate, de la un meci cu Roma!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează