INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ANDERLECHT

Chipciu a debutat oficial pentru Anderlecht » Mijlocașul român recunoaște că a avut o evoluție modestă: "Îmi este greu! M-am pus în slujba echipei"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2016 11:31

Alexandru Chipciu a debutat oficial pentru Anderlecht, ieri, într-un meci din turul III al preliminariilor Ligii Campionilor.

Mijlocașul român a fost titular pentru Anderlecht în egalul cu FC Rostov, 2-2, jucând 69 de minute. Alex Chipciu a vorbit despre meci și a recunoscut că a avut o evoluție modestă.

"A fost un meci foarte greu, cu o echipă care a treminat pe locul doi în Rusia. Ei au jucat foarte defensiv și a fost un meci dificil, dar vom porni cu avantaj în retur.

Nu am avut realizări. M-am pus în slujba echipei. Nu îmi este ușor pentru că sunt la prima experiență în străinătate, dar sunt încrezător. Mă antrenez, muncesc foarte mult și nu se poate să nu apară și rezultatele.

Anderlecht în Belgia este ca Steaua în România. La noi era o obsesie cu salariul meu. Se vorbea mai mult despre asta, dar nu mai vreau să discut despre acest lucru. Răspunsul a venit cu acest transfer", a spus Chipciu la DigiSport. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
larisa_i
larisa_i  •  27 Iulie 2016, 14:37

Haha....asa.i plangeau prostii de mila lui Chipciu cand au aflat ca l.a selectionat Iordanescu...si a cam fost singuru care a aratat ca stie fotbal in putinul timp cat a jucat la Euro

satyricon
satyricon  •  27 Iulie 2016, 13:00

Au si sarit *** la jugulara!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spion_kop
spion_kop  •  27 Iulie 2016, 12:37

vai de capul tau *** !!! iti este greu ca iti lipseste mentalitatea, pina la 27 de ani ai jucat turca, nu fotbal !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează