INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN - INTER MILANO 2-3

Chivu nu i-a convins pe ziariştii italieni la Munchen: "A jucat cu frîna trasă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 16 martie 2011 10:28

Cristi Chivu e în "sferturile" Ligii cu Inter după un retur de infact cu Bayern (3-2), dar evoluţia sa e departe de a-i fi mulţumit pe jurnaliştii italieni.

Timp de 87 de minute pe teren, "tricolorul" a avut din nou probleme cu olandezul Robben, care l-a depăşit la golul de 1-1, şi-a revenit treptat în partea secundă a partidei de pe Allianz Arena, însă nu de ajuns pentru a primi o notă decentă în cotidianul La Stampa. Ziarul care apare la Torino i-a dat 5 şi a apreciat că fundaşul român "a jucat cu frîna trasă. S-a limitat să facă doar ce i-a cerut antrenorul".

O altă publicaţie, Il Messaggero, i-a atribuit un calificativ în nota echipei, 6,5, iar nemţii de la Bild l-au văzut pe Chivu de nota 4 (suficient), în condiţiile în care în Germania aprecierile sînt de la 1 (clasă mondială) la 6 (nu şi-a meritat banii).

Fundaşul român spune că echipa sa a suferit mult în timpul partidei: "A fost un meci frumos, am suferit puţin, dar ne-am făcut jocul. Ştiam ce avem de făcut şi cum trebuie să ne facem treaba. Calificarea ne-a reuşit în cel mai bun mod posibil şi acum ne putem bucura şi putem sărbători pentru că am obţinut ceea ce ne-am dorit", a declarat Chivu

VEZI REZUMATUL PARTIDEI BAYERN MUNCHEN - INTER MILANO 2-3!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
moromete7
moromete7  •  16 Martie 2011, 12:26
Postat de neaga1900 pe 16 Martie 2011, 10:37

Priveste aici si dupa aceea revino cu alt comentariu.........www.youtube.com/watch?v=Z0c0biEnEzI rtar....

pretene' se pare nu prea intelegi din fotbalul modern, ceea ce face inter se chama antijoc........pacat de stema aia pe care o afisezi la profil.....dar iti repet.....tu nu intelegi nimik din sportul asta.....tu te bucuri la un meci bistrita - ceahlaul ,daca ai avut impresia ca aseara au fost 2 formatii pe teren,cat despre chivu...pacat ca nu exista inca o solutie pt nationala.....cu el ne ducem in cap...cand are un adversar neexperientat e mare jucator....cand da de unul in firea luim,ca aseara, nu pune bani la minge....cat despre inter....no comment ....ceea ce practica ei e nu are legatura cu sportul rege...nu mai e interul lui meazza sau ala din preistorie......asta e o consolare palida

ciocaneanu
ciocaneanu  •  16 Martie 2011, 11:48

Ii inteleg pe cei ce se mindresc cu Chivu; n-au in rest nimic in viata de care sa se agate si sa se simta si ei cineva! Dar urmariti-l in meciurile urmatoare cu atentie. Paseaza cu predilectie inapoi. Nu risca absolut nimic. Chivu ar fi trebuit sa devina functionar public si sa poarte manecute albastre. Asta nu-i fotbalist! La nationala cu el sau fara el tot una., Asa capitan, asa echipa!

xstream
xstream  •  16 Martie 2011, 11:30
Postat de drak pe 16 Martie 2011, 11:05

Pai Maicon e genul de fundas care iti ia ochii pe atac, dar defensiv acolo unde trebuie sa isi faca treaba e 0 barat, exact ca Bonfim de la steaua sau chiar si Latovlevici, oameni buni fundasul trebuie sa faca faza defensiva bine, pentru atac sunt alti jucatori, un fundas bun e ala care stie sa se apare si Alves de la barcelona ia ochii prin joc dar si el e 0 barat in aparare

alves nu i chiar 0 in aparare dar nici nu exceleaza!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close