INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARBITRI

Cine va arbitra meciurile celor de la FCSB și Viitorul » Un central de 29 de ani la partida steliștilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iulie 2017 13:24

FCSB și Viitorul vor debuta săptămâna viitoare în preliminariile UEFA Champions League. UEFA a stabilit brigada de arbitri.

Echipa roș-albastră va juca marți, 25 iulie, de la ora 20:30, contra cehilor de la Viktoria Plzen. Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Azerbaijan, condusă de centralul Aliyar Aghayev. Asistenți vor fi Zeynal Zeynalov și Rza Mammadov. Aghayev, 29 de ani, a condus sezonul trecut meciul dintre AS Roma și Astra, scor 4-0.

Miercuri, de la ora 21:00, Viitorul va juca împotriva celor de la Apoel Nicosia. Meciul va fi arbitrat de o brigadă de italieni, iar la centru va fi Paolo Valeri, care va fi ajutat de asistenții Alessandro Giallatini și Alfonso Marrazzo. Valeri, 39 de ani, a arbitrat două meciuri ale echipelor românești, Hapoel Tel Aviv - Pandurii, 1-2, și West Ham - Astra 2-2.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  22 Iulie 2017, 18:10

Un central de 29 de ani la partida steliștilor ... Bai Lute , nu vin azerii sa arbitreze in liga a 4-a ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează