INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  "SFERTURI" / TUR / ATLETICO - LEICESTER (AZI, 21:45, DOLCE 2)

Claudio Ranieri spune lucrurilor pe nume, la mai mult de o lună după ce a fost demis de la Leicester: "Am fost trădat!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 11 aprilie 2017 10:24

Claudio Ranieri, fostul manager al lui Leicester, nu crede că l-au "ucis" jucătorii: "Probabil cineva din club a vrut să plec".

Nu mai e managerul lui Leicester City din 22 februarie, când a fost demis după un 1-2 cu FC Sevilla, în "optimile" Ligii Campionilor.

"Sunt fericit să văd că Leicester joacă în acelaşi sistem ca pe vremea mea. Fostul meu secund, Shakespeare, a fost inteligent să urmeze aceeaşi cale"
Claudio Ranieri, fost manager Leicester

Dar în ciuda scenariului vehiculat la îndepărtarea lui, Claudio Ranieri nu-i arată cu degetul pe jucători: "Nu ei m-au «ucis». Mai degrabă sunt tentat să cred că a fost cineva din conducerea clubului care a vrut să plec. Cineva din spatele meu.

Sezonul trecut am avut nişte probleme cu anumite persoane, dar am câştigat titlul. Acum, când am pierdut, probabil că au profitat ca să forţeze îndepărtarea mea".

81 de meciuria stat Ranieri pe banca lui Leicester, din iulie 2015 până-n februarie 2017. A cucerit titlul în Premier în 2016

Şi totuşi, jucătorii n-au dat totul pe teren. N-au evoluat decât foarte rar la nivelul stagiunii trecute. "Şi eu m-am întrebat de ce au jucat bine contra lui Arsenal, Manchester City, Tottenham sau în Ligă şi modest împotriva celor mici. Dar e un proces. Pentru un club mic care reuşeşte aşa o mare surpriză, titlul, sezonul următor e mult mai dificil. Mulţumiţi cu ce-au realizat şi cu banii intraţi în conturi, jucătorii nu mai sunt aşa flămânzi de victorii", crede tehnicianul în vârstă de 65 de ani. 

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează