INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STROMSGODSET - STEAUA 0-1

Concluzia lui Constantin Gâlcă după victoria Stelei din Norvegia: "Giedrius Arlauskis ne-a oferit acest succes"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 iulie 2014 11:21

Constantin Gâlcă a explicat de ce Steaua a arătat rău în prima repriză, a dezvăluit de ce l-a pus pe Pîrvulescu mijlocaş dreapta şi ce aşteaptă de la retur


- Domnule Gâlcă, aţi cîştigat, dar nu zîmbiţi deloc, de ce?
- N-am cum s-o fac pentru că mă gîndesc la modul în care am evoluat în prima repriză, cînd adversarul şi-a creat foarte multe ocazii. Chiar e greu să mă declar mulţumit la cum am jucat în prima parte.

- De ce a arătat Steaua rău în primele 45 de minute?
- Fiindcă ne-am acomodat destul de greu la suprafaţa de joc, sintetică. În plus, jucătorii au avut şi un oarecare trac, lucruri care i-au permis lui Stromsgodset, o formaţie de calitate, să vină peste noi.

- Repriza a doua?
- Am arătat altă faţă, am şi marcat, ne-am creat multe ocazii, îmi pare rău că n-am înscris mai multe goluri. Din păcate, jucătorii n-au făcut cea mai bună alegere atunci cînd au rămas faţă în faţă cu portarul.

- De ce l-aţi ales pe Pîrvulescu ca mijlocaş dreapta?
- Fiindcă fundaş lor stînga e unul extrem de bun, ofensiv, care urcă des şi punîndu-l pe Paul acolo, l-am obligat să urce cît mai puţin, aşa m-am gîndit că-l putem bloca.

- Iancu va rămîne vîrf şi în continuare?
- Nu ştiu. Aşa l-am folosit acum, a marcat, sînt mulţumit de el, să vedem pe viitor.

- Cît de important e golul său?
- Foarte! Chiar am făcut un pas important, dar atenţie, mai există şi un meci retur pe care trebuie să-l tratăm serios!

- Arlauskis?
- De la meci la meci a crescut mult. A făcut un meci excepţional şi trebuie să recunoaştem că Arla ne-a dat posibilitatea să cîştigăm acest joc.

"Nu ştiu dacă Steaua merita să cîştige acest meci, dar ştiu că are un fotbalist de superclasă, e vorba despre numărul 18, Sînmărtean"
Abu, mijlocaş Stromsgodset

43 de meciuri a bifat Latovlevici, cu cel de aseară, în Europa în tricoul Stelei, performanţă cu care intră în top 10 all-time. Primul e Lăcătuş, cu 70 de partide

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
antimilitienisecuristi
antimilitienisecuristi  •  17 Iulie 2014, 14:35
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

://barbati.sentimente.ro/bucuresti/mikerinos.html Preferinte sexuale bisexual CAUTA BARBATI PE NET SA-L ARDA IN FUND SI IN GURA

vlady1990
vlady1990  •  17 Iulie 2014, 12:28
Postat de cipinho79 pe 17 Iulie 2014, 10:34

Arlauskis a facut un meci mare, stiam ca e bun si nu inteleg cum a stat 4 ani rezerva la Rubin. E chiar mai bun decat Tatarusanu care la cum apara (uneori e lent si are reflexe tarzii) ar fi luat cel putin un gol aseara.

A stat rezerva pentru ca portarul titular de la Rubin Kazan era si titularul nationalei Rusiei, nu cred ca avea vreo legatura cu valoarea sau forma.

irinaspi
irinaspi  •  17 Iulie 2014, 11:59
Postat de mixmax pe 17 Iulie 2014, 09:43

sanmartean are clasa dar in prima repriza a pierdut o gramada de mingi aiurea...

Pase la adversari in careu.Noroc ca a fost peste.Fault cinic din nou in tusa...Joc slab la acest meci pentru Lucian ...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează