INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - PARTIZAN 1-1

Conducerea Stelei a găsit problema după meciul cu 1-1 cu Partizan:"Acolo am suferit"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iulie 2015 23:26

Steaua a remizat pe teren propriu cu Partiza, 1-1, în turul III al preliminariilor UEFA Champions League.

"Acest scor e mai bun decît 0-1. Este un rezultat echitabil. Cred că am avut probleme la mijloc.

Este greu pentru atacanți să aibă ocazii dacă nu sînt susținuți de mijlocași. Acolo am suferit. Nici nu am reușit să facem jocul pe care ni l-am propus.

Calificarea se joacă. Și dăcă bateam cu 1-0 tot era greu. Era bine dacă nu luam gol, dar așa e fotbalul. Partizan nu este o echipă mai puternică decît noi.

La Belgrad nu avem ce pierde și trebuie să abordăm partida cu mult curaj. Trebuie să jucăm la victorie", a spus Helmuth Duckadam, la televiziunea sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
cipinho79
cipinho79  •  30 Iulie 2015, 11:12
Postat de dorin_andrei pe 30 Iulie 2015, 07:44

E greu sa joci acasa fara spectatori si in 10 contra 11 . CHIPCIU - inexistent , mentinut 90 de minute in teren-inexplicabil ! Este iesit complet din forma si nu are ce cauta in primul 11 ......... Vede cineva la STEAUA ???

chiar daca trece printr-o prelungita pasa slaba, Chipciu e peste toti ceilalti stelisti din atac care pot juca pe postul lui. daca Hamroun marca din pasa lui din final acum nimeni nu i-ar mai fi reprosat ceva lui Chipciu. din pacate asa este, acolo unde Steaua era cea mai puternica, la mijloc cu Pintilii si Bourceanu acum e punctul lor slab cu jucatori incapabil sa dea o pasa lunga

travka
travka  •  30 Iulie 2015, 08:03

aseara multi jucatori au fost slabi, papp din nou a comis-o, omu e departe de ce a fost sezonul trecut, Chipciu in continuare doarme pe teren, a avut o singura incursiune in min 80 cand a facut ocazia lui Hamroun dar pt 30.000 pe luna e prea putin un singur dribling pe meci, Popica a fost slab si el, in prima repriza a dat numai gherle peste stadion nicio centrare mai de doamne ajuta, in a doua la fel de mort doar atunci cand a driblat 2 fundasi si a avut ocazia aia dar iar a dat-o in gherle, Alcenat mi-a placut omu e meserie, dar Muniru si Breeveld sunt slabi rau, nu recupereaza nimic, nu au pozitionare buna nu anticipeaza jocul deloc deloc, si cand au mingea dau doar o pasa de 3 metri si de obicei lateral sau in spate, nu poti sa castigi cu asa jucatori

dorin_andrei
dorin_andrei  •  30 Iulie 2015, 07:44

E greu sa joci acasa fara spectatori si in 10 contra 11 . CHIPCIU - inexistent , mentinut 90 de minute in teren-inexplicabil ! Este iesit complet din forma si nu are ce cauta in primul 11 ......... Vede cineva la STEAUA ???

Vezi toate comentariile (9)
Comentează