INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - JUVENTUS 1-3

Continuă scandalul după Real Madrid - Juventus » Benatia a țipat la un jurnalist: "Penaltyul a fost ca un viol. Ce vrei să-ți spun? A fost ca un viol!" 

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 09:47

Real Madrid s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League, deși a pierdut cu Juventus, 1-3. Cristiano Ronaldo a marcat golul calificării în ultimele minute, din penalty. În tur, madrilenii au câștigat cu 3-0.

Medhi Benatia, fundașul lui Juventus, continuă să susțină că arbitrul nu trebuia să dea lovitură de pedeapsă la 3-1 cu Real: "Lucas Vázquez a făcut totul bine. S-a lăsat să cadă. Niciodată nu dai un asemenea penalty în minutul 93".

Despre penaltyul decis de Michael Oliver, la Real - Juventus 1-3, se va vorbi săptămâni, luni, de acum încolo. Mehdi Benatia, fundașul bianconero, crede că e nevinovat. Și folosește cuvinte dure când explică ce a simțit pe teren în prelungiri, după acea "ciocnire" cu Lucas Vázquez. 

Marocanul în vârstă de 30 de ani, din 2016 la Torino, a țipat la un jurnalist: "Penaltyul a fost ca un viol. Ce vrei să-ți spun? A fost ca un viol!". Afirmă că "noi toți am făcut ceea ce trebuia, conduceam cu 3-0 la Madrid și atunci a venit acțiunea din minutul 93". 

Îl acuză și pe atacantul blanco: "Lucas Vázquez s-a lăsat să cadă". Și un alt atac împotriva "centralului" englez: "Am văzut multe meciuri, am jucat multe meciuri, dar niciodată nu fluieri un asemenea 11 metri în ultimele clipe. E crud, chiar am impresia că am fost violați. La fel i s-a întâmplat și lui Bayern anul trecut". 

"Nu l-am împins. Dacă a fost contact, a fost cu mușchii mei, dar acest contact face parte din joc. Nicio clipă nu am vrut să-l lovesc sau să-l împing. Toată lumea știe că această partidă trebuia să intre în prelungiri, iar atunci ar fi câștigat cel care era mai bun" Mehdi Benatia, fundaș Juventus

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  13 Aprilie 2018, 23:02
Postat de utilizat0r pe 13 Aprilie 2018, 20:16

Da la meciul steaua craiova a fost penalty. Ia vezi ce zicea craciunescu la digisport cand ii ziceau astia ca nu a fost arbitrata faza in spiritul jocului

Ce naiba ai fumat prietene? Mai uita-te o data la faza si apoi comenteaza. Sau mai bine zis, vezi faza si apoi asculta comentariile. A fost failt clar contra Stelei. Iar la real chiar si expertul in arbitraj de la As, ziarul de casa al realului, a zis ca nu a fost nimic.

utilizat0r
utilizat0r  •  13 Aprilie 2018, 20:16
Postat de icobescu pe 13 Aprilie 2018, 11:45

toti arbitrii au spus ca nu se dadea dar voi tot insistati . daca tineti cu RMD nici o problema , aveti dreptul sa fiti impartiali dar nu incercati sa o dati cu corectitudinea . nici o echipa din lume nu primea acel penalty , doar RMD

Da la meciul steaua craiova a fost penalty. Ia vezi ce zicea craciunescu la digisport cand ii ziceau astia ca nu a fost arbitrata faza in spiritul jocului

utilizat0r
utilizat0r  •  13 Aprilie 2018, 20:09

Daca craciunescu a zis ca nu a fost penalty si ca trebuia arbitrat in spiritul jocului inseamna ca e un mare papa8al. La meciul steaua - craiova a zis ca ala era penalty clar si el ar fi dat la fel. Ia comparati cele doua faze

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close