INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA ŞI LUDOGOREŢ, 21:45, DIGISPORT, DOLCESPORT ŞI TVR, LIVETEXT GSP.RO

Cosmin Moţi cere ajutorul dinamoviştilor pentru a opri Steaua din drumul către grupele Ligii: "Sînt sigur că vor veni"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 18 august 2014 21:42

Cosmin Moţi face un apel la fanii dinamovişti pentru meciul de mîine din play-off-ul Ligii Campionilor dintre Steaua şi Ludogoreţ, ora 21:45, televizat de Digisport, Dolcesport şi TVR, şi liveTEXT pe GSP.ro.

Fundaşul român al bulgarilor îi aşteaptă pe fanii cîinilor să vină la meciul din play-off-ul Ligii şi a amintit de una dintre cele mai frumoase amintiri pe care acesta le are din derby-urile Steaua- Dinamo.

"Am venit cu gîndul de a ne face jocul şi sper să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor. Mă aştept ca dinamoviştii să vină şi să susţină Ludogoreţ. Ştiu rivalitatea dintre Dinamo şi Steaua. La fel cum steliştii îi aşteaptă pe cei de la ŢSKA alături de ei la retur, sînt sigur că şi dinamoviştii vor veni mîine la stadion.

Ca jucător nu cred că am pierdut mai mult de trei meciuri cu Steaua în şase ani. Cea mai frumoasă amintire e victoria cu 4-2 din Ghencea. Eu îmi doresc să fac abstracţie de ce se va întîmpla în tribune. Sînt convins că nu poate fi vorba de aplauze, voi încerca să mă concentrez pe joc", a spus Cosmin Moţi la conferinţa de presă de dinaintea meciului.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (239)
dinamovist_pur_sange
dinamovist_pur_sange  •  21 August 2014, 18:45

Moti tu esti prost din nastere sau te-ai transformat la dinamo?

nesta18
nesta18  •  19 August 2014, 09:51

Ce gun0i

solomon_i
solomon_i  •  19 August 2014, 09:06
Postat de cio pe 18 August 2014, 22:00

parca pe acest "strain" Mo(r)ti la propus Piti pentru selectia in nationala la meciul cu Grecia!? Ma intreb oare merita acest jeg antiroman?

Probabil ca la meciurile de acasa ale nationalei va fi fluierat de mai bine de jumatate dintre spectatori. La meciul cu Steaua va fi fluierat la fiecare atingere a balonului.Asta a realizat Motii daca nu poate sa-si vada de treaba.

Vezi toate comentariile (239)
Comentează