INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREŢ - STEAUA 1-0

Moţi şi-a adus aminte de Alex Chipciu: "Vreau să lămurim un lucru"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 28 august 2014 13:51

Deşi a contribuit din plin la calificarea lui Ludogoreţ în grupele Champions League, Cosmin Moţi rămîne modest şi se bucură că va juca în cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa.

"Nu sunt un erou! Eroi sunt jucătorii, antrenorii! Asta înseamnă să fii o echipă! Nu am avut deloc emoţii, nu am avut presiune. Nu mă aşteptam să apăr două penaltyuri dar mă bucur că am făcut-o şi că am şansa de a juca în Champions League. Mă bucură faptul că sunt apreciat de bulgari.

Steaua are jucători valoroşi, dar aşa e în fotbal. Nu am discutat cu nimeni de la Steaua aseară. Erau supăraţi, e normal! Şi eu dacă eram în locul lor, nu aveam chef să stau la discuţii, mai ales cu adversarii. Vizavi de Chipciu, vreau să precizez că nu am zis că mă doare în cot de el. Am spus doar că e treaba lui dacă a spus că nu merit respect.

Mă simt foarte bine la Razgrad, sunt apreciat şi chiar dacă ar veni ceva oferte, m-aş gîndi de două trei ori înainte să iau o decizie", a declarat Cosmin Moţi pentru sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (199)
sexilian
sexilian  •  29 August 2014, 08:31
Postat de noelstoica pe 29 August 2014, 05:54

Cum numesti esecurile cu 17 Nentori Tirana si Knattspyrnufélag Reykjavíkur e.t.c.?

infrangerile astea sunt cu echipe din capitalele tarilor respective nu cu niste tarani care au intrerupt araturile de toamna sa va ridiculizeze.

vasileschi
vasileschi  •  29 August 2014, 08:05

Normal ar fi ca Chipciu sasi ceara scuze pentru afirmatiile facute si asta trebuia facut inainte de meciul retur , deci de ce va mira ca dupa acest meci multi Romani sau bucurat ma refer in special la dinamovisti , rapidisti etc , cauza e si Chirpiciul asta !!!

cocoio
cocoio  •  29 August 2014, 07:50
Postat de toni_fcsb pe 28 August 2014, 23:39

A meritat-o ingamfatul ala de Chipciu. Astfel de caracter fac Steaua de ras! Sa-l aduca cineva cu picioarele pe Pamant ca nu-i mai ajunge nimeni la nas de la atatea aere si impresii de mare star!

nota civilizata felicitari.

Vezi toate comentariile (199)
Comentează