INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AKTOBE - STEAUA, MIERCURI, 18:00 ÎN DIRECT PE DIGISPORT ŞI LIVE TEXT PE GSP.RO

GALERIE FOTO Costel Gâlcă are un motiv să se teamă: "Da! Va fi o problemă" » Ce a spus şi Giedrius Arlauskis despre meciul cu Aktobe

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 iulie 2014 20:14

Costel Gâlcă şi Giedrius Arlauskis au susţinut în această seară conferinţa de presă înaintea partidei cu Aktobe. Meciul va fi mîine, de la ora 18:00, în direct la DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO. 

" Aktobe e un adversar foarte puternic, are jucători foarte buni în linia ofensivă, aşa cum sînt Neko şi Pizzelli. Dar eu sper că mîine vom avea un joc bun şi vom cîştiga", a spus Costel Gâlcă

...despre jucători: "Varela a venit cu noi. La meciul cu Rapid l-am folosit pe Filip în centrul defensivei, dar mîine îl voi folosi într-o altă poziţie".

...despre gazon: "Gazonul nu este într-o stare foarte bună. Va fi o problemă. Dar avem jucători experimentaţi şi ar trebui să joace bine. Sîntem decişi să cîştigăm. Va fi oricum un meci diferit. Aktobe nu poate fi comparată cu Stromsgodset".

...despre adversar: "Aktobe a eliminat-o pe Dinamo Tbilisi, am văzut că e o echipă serioasă. Nu ştiu ce tactică vor aborda mîine, dacă vor ataca sau se vor apăra", a spus Costel Gâlcă la conferinţa de presă conform site-ului oficial al kazahilor. 

"Am venit foarte concentraţi, ştim că adversarul pe care îl avem nu va fi unul uşor. I-am urmărit şi avem toate informaţiile despre ei. Sîntem gata de meci şi sperăm să facem un joc bun.

E un duel important pentru noi. Vrem să ajungem în grupele Champions League, iar mîine vom face totul pentru a cîştiga şi pentru a merge mai departe.

Am jucat cu Davydov, dar nu l-am sunat să îi cer informaţii. Nu cred că a fost nevoie, antrenorul ne-a prezentat bine adversarul", a spus Arlauskis.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
dan1771
dan1771  •  30 Iulie 2014, 08:16

va fi un meci greu dar nu cred ca primim gol. sper sa-i tinem la distanta. bafta Steaua!

rossonero.bucharest
rossonero.bucharest  •  30 Iulie 2014, 04:49

Aktobe e un oras inadecvat la momentul asta pentru Europa League. E ca si cum Romania la momentul asta am organiza cupa mondiala in locul Braziliei. Iar cine se califica aici e deja in grupele Europa League unde vin turisti etc, iar UEFA nu accepta orice stadion, orasul nu e ok pentru turistii europeni,nu au stadion nici de Europa League dar de Champions. Daca s-ar joaca pe bune ar putea elimina Steaua mai ales ca inteleg ca au si cativa straini si nu joaca deloc rau, ii ajuta si echipamentul daca vor juca in rosu-negru dar vad ca au acum unul alb.

tardelli
tardelli  •  29 Iulie 2014, 23:36

```Aktobe nu poate fi comparată cu Stromsgodset". cum vine asta ?Campioana Norvegiei e mai slaba decat Aktobe? Pai aia au dominat Steaua doua reprize...si daca aveau conditie fizica si noroc cu Arlauskis puteau elimina Steaua.Deci sa intelegem ca Aktobe e un adversar ``foarte puternic``....

Vezi toate comentariile (26)
Comentează