INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - STROMSGODSET, MIERCURI, 20:30, ÎN DIRECT LA PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Costel Gâlcă îi ţine în priză pe jucători: "Nu există relaxare la Steaua" » De ce preferă Naţional Arena

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 iulie 2014 12:19

Costel Gâlcă a vorbit înaintea partidei de mîine cu Stromsgodset. Partida va începe de la ora 20:30, în direct la ProTV şi liveTEXT pe GSP.RO. 

Antrenorul Stelei e convins că echipa sa va avea un joc reuşit şi se va califica în turul 3 preliminar.

"Am jucat un prim meci în Norvegia, e o echipă bună spre foarte bună. Ne-au dominat în prima repriză din tur, am avut un portar într-o zi de excepţie, iar în a doua repriză nu am profitat de toate ocaziile pe care le-am avut şi aşa am ajuns să cîştigăm doar cu 1-0.

Aştept mulţi spectatori, deşi ştiu că multă lume e în concediu. Vrem să cîştigăm, trebuie să demonstrăm că sîntem Steaua Bucureşti. Nu există relaxare la Steaua. Pînă în prezent atacanţii Stelei au răspuns destul de bine.

Deocamdată nu avem probleme. Stromsgodset trebuie să ne simtă în teren, să vadă din start că noi formăm echipa mai bună. Eu am avut mai multe emoţii cu lotul de juniori decît am cu Steaua.

Aici am jucători foarte experimentaţi, de mare valoare. Îi văd mereu cum se pregătesc şi nu am de ce să am emoţii. Ghencea a fost şi va rămîne atît casa mea, cît şi casa Stelei.

Trebuie însă să recunoaştem că e prea mică, e neîncăpătoare pentru fanii Stelei. Pe Naţional Arena atmosfera e prielnică performanţei, presiunea e mai mare pe adversari", a spus Costel Gâlcă la conferinţa de presă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează