INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - MANCHESTER CITY 0-5

Costel Gâlcă vede înfrângerea cu City ca pe o experiență mobilizatoare: "Pot fi mai puternici cu Dinamo"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2016 11:47

Costel Gâlcă a vorbit despre înfrângerea Stelei din play-off-ul Ligii Campionilor cu Manchester City, scor 0-5, și consideră că jucătorii pot fi mai motivați pentru derby-ul de sâmbătă cu Dinamo.

"E o diferență foarte mare între noi și fotbalul de top din Europa. Bazele fotbalului românesc sunt acolo unde sunt. Ne mai trebuie 10 ani să ajungem la un nivel un pic mai înalt. Trebuie să creștem copiii, să-i educăm. Dacă ar fi să pregătesc meciul cu City tot ofensiv, aș juca. Cred că Steaua și-a atins obiectivul anul acesta. Sper să meargă în primăvara europeană. Va trebui să câștige campionatul, dar nu îi va fi ușor.

N-am remarcat ironia dinamoviștilor. E ceva amuzant, dar important e ce se întâmplă pe teren. Sper să câștige Steaua sâmbătă. Aceste meciuri pot să-i întărească pe jucătorii lui Reghecampf, pot să-i motiveze altfel pentru meciul cu Dinamo", a declarat Costel Gâlcă la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  18 August 2016, 00:10

Dupa Galca ,meciul cu Dinamo e mai important decat cel cu Manchester.Steaua in primavara europeana ? Acuam in cealalta cupa (nu inteleg de ce au dreptul sa mai joace ,dar asta e alta chestie) va fi rusinos pentru Steaua.Toti vor sti ( au vazut) ce umilinta au suferit de la Manchester.Vor fi luati la misto de toata lumea.

shark_34
shark_34  •  17 August 2016, 17:49

galca trebuia sa ramana antrenor la steaua,nu regheton,avand in vedere in ce conditii a lucrat si ce a obtinut!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează