INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - REAL MADRID 0-3

CR7 sau CR10? Doar 9 echipe au marcat mai mult decât Ronaldo de unul singur în Champions League!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Rareș Vătășescu-BalcanJURNALISPORT - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 23:12

Publicația spaniolă Marca scrie că Ronaldo a ajuns, cu 119 goluri, în Top 10 marcatori din istoria Champions League. Numai că înaintea lui nu sunt alți fotbaliști, ci cluburi, nouă la număr!

După seara de vis de la Torino, la 3-0 pentru Real Madrid, când a tăiat cu „foarfeca” sa visul celor de la Juventus la un nou trofeu Champions League, portughezul a ajuns la 119 goluri marcate în cea mai importantă competiție intercluburi. Marca a descoperit că, în acest moment, nu există decât nouă cluburi care au marcat mai multe goluri decât Ronaldo în istoria Ligii Campionilor!

Pe locul 9 se află Chelsea, cu 156 de goluri, întrecută de Milan, care are 165. Pe locul 7 se situează Arsenal Londra, cu 177 de reușite, pe 6 Juventus Torino, cu 178, pe 5 FC Porto, cu 178, iar pe 4 Manchester United cu 214. Primele trei poziții sunt ocupate, în ordine inversă, de Bayern Munchen, cu 230 de goluri, FC Barcelona, cu 234 și Real Madrid, cu 248.

sursa: marca.com

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează