INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GERMANIA

Crazy Vidal » Chilianul a evadat din hotelul lui Bayern la 2:25 noaptea după meciul cu Juventus

Vidal a
Vidal a "deraiat" și la Copa America 2015. Aflat sub influența alcoolului, a provocat un accident rutier // FOTO Reuters

Articol de - Publicat vineri, 26 februarie 2016 00:00

Arturo Vidal le pune nervii la încercare șefilor lui Bayern.

În noaptea de marți spre miercuri, undeva în jurul orei 2:25, chilianul a fost surprins de reporterii Bild pe când părăsea "Principi di Piemonte", hotelul la care munchenezii s-au cazat în Torino pentru meciul cu Juve (2-2) din Ligă.

"Era în treningul lui Bayern, purta teniși și o șapcă neagră pe cap, probabil pentru a nu fi recunoscut la trecerea prin lobby. Condus de doi stewarzi, Vidal a urcat într-un taxi și dus a fost", a relatat Bild. Internaționalul chilian de 28 de ani nu-i la prima escapadă.

În ianuarie s-a întors băut în cantonamentul echipei din Dubai, dar directorul sportiv Matthias Sammer i-a luat apărarea: "Arturo n-are probleme cu alcoolul".

37.000.000 €a plătit Bayern în 2015 pentru a-l transfera pe Vidal de la Juventus

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  26 Februarie 2016, 19:55

Drept sa zic, uitandu-ma la poza aia, chiar ma mir de rautatea oamenilor! Pare un tip atat de cumsecade si la locul lui!:)))

ottobraun
ottobraun  •  26 Februarie 2016, 10:18

petarda ! au spalat nremtii banii!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează