INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DECIZIE

Criteriul politic îl bate pe cel sportiv » Două decizii important luate de Comitetul de Urgenţă al UEFA

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 iulie 2014 20:59

Comitetul de Urgenţă al UEFA a decis ca echipele din Rusia şi Ucraina să nu se poată întîlni în cupele europene din cauza situaţiei politice dintre cele două, anunţă UEFA.com. 

"Federaţia Rusă de Fotbal şi Federaţia Ucraineană de Fotbal şi-au exprimat îngrijorarea în legătură cu securitatea în cazul în care echipele lor ar deveni adversare în cupele europene.

După evaluarea solicitării şi luarea în calcul a situaţiei privind siguranţa în regiune, Comitetul de Urgenţă a decis ca echipele din cele două ţări să nu se poată întîlni.

Drept urmare, Zenit şi Dnepr nu vor putea fi adversare în urma tragerii la sorţi de vineri din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor", anunţă site-ul UEFA.

Comitetul de Urgenţă al celor de la UEFA a mai decis azi ca toate cartonaşele galbene primite înainte de semifinale în Liga Campionilor sau Europa League să fie anulate.

Astfel, jucătorii vor mai lipsi în finale doar dacă vor fi eliminaţi în meciurile din semifinale sau dacă vor primi cartonaş galben în ambele manşe.

În acest sezon, Xabi Alonso nu a evoluat în finala Ligii Campionilor pentru că a fost suspendat.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
robotzel
robotzel  •  17 Iulie 2014, 22:48
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

stii foarte bine. din pacate can-can-istul caruia i-ai raspuns nu are habar.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează