INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MONACO - MANCHESTER CITY

Critici dure ale unui Boloni, după eliminarea lui Guardiola: "Monaco nu respectă fotbalul francez"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 martie 2017 11:54

Ladislau Boloni nu este impresionat de calificarea celor de la AS Monaco în dauna lui Manchester City, 3-1 aseară, după 3-5 în turul de la Manchester. Tehnicianul român chiar critică formația franceză. 

”Situația este puțin trasă de păr. Dacă ne uităm bine, în fotbalul francez, Monaco aduce câțiva jucători de valoare excepțională pentru echipa națională și asta este pozitiv.

Monaco este pe o poziție specială, fiind un stat independent față de Franța, din punct de vedere politic, pentru că are niște avantaje fiscale prin care-și permite să facă anumite transferuri. Deci, nu respectă 100% fotbalul francez!

Este un mixt, dar cele două puteri, Monaco și Paris Saint Germain, sunt întreținute din bani pe care celelalte cluburi nu-i au”, a spus Boloni la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
gumbo
gumbo  •  17 Martie 2017, 13:55

Bai ziaristule, chiar iti place sa pocești nume? Ai la dispoziție Character Map, folosește-l. Uite, eu pot, în zece secunde am scris: Bölöni.

rupert
rupert  •  16 Martie 2017, 21:13

Asta mai avea putin si tipa ca "maghiarii sunt persecutati in Franta si mai ales in Monaco")) De cand antreneaza la arabi, in desert, are numai miraje in cap...

983732924972315
Soos Vilmos  •  16 Martie 2017, 20:05

Articolul nu este facut pe toaleta,ci cu capul in toaleta. P.S. Si nici macar nu stim dupa cine sa tragem apa, pentru ca in conformitate cu obiceiul acestei fituici, articolul este nesemnat.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează