INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MONACO - MANCHESTER CITY 3-1 (6-6 LA GENERAL)

Cum a comentat antrenorul lui Monaco calificarea istorică în sferturile Ligii: "City a avut noroc în tur, merităm calificarea" » Cum și-a motivat jucătorii înainte de meci

FOTO: Gulliver/ Getty Images
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 16 martie 2017 01:01

Leonardo Jardim (42 ani), antrenorul portughez al lui Monaco, a vorbit la finalul meciului câștigat cu 3-1 în fața lui Manchester City despre performanța incredibilă reușită de jucătorii săi. 

"Ne-am îndeplinit obiectivul, calificarea. A fost un meci greu, am făcut o primă repriză mare, am făcut un presing bun pe tot terenul, nu am lăsat-o pe City să joace și am reușit să marcăm două goluri.

Prima repriză a fost perfectă, poate cea mai bună de când sunt eu antrenor la Monaco.

A fost o a doua repriză mai echilibrată, dar dacă e să vorbesc atât despre meciul tur, cât și despre retur, cred că Monaco e o echipă calificată pe merit.

Cred că City a avut noroc în meciul tur, dar astăzi Monaco a jucat mai bine și merită calificarea.

Suntem cel mai bun atac din lume. Am avut încredere în jucătorii mei și le-am spus că dacă marcăm trei goluri ne vom califica.

Este unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea de antrenor, dar sper că nu e și ultimul astfel de rezultat și că vom mai reuși astfel de meciuri", a spus acesta la conferința de presă de după meci. 

  • Leonardo Jardim o antrenează pe Monaco din 2014, până acum nereușind să câștige vreun trofeu cu monegascii. 
  • Portughezul nu a jucat fotbal la nivel profesionist și și-a început cariera de antrenor la doar 27 ani.
  • Alte echipe importante antrenate de-a lungul carierei au fost Olympiacos Pireu și Sporting Lisabona. 

Citește și:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează