INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DINAMO TBILISI - STEAUA, MARŢI, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

Cum alege Reghe echipa » Există doar două semne de întrebare în privinţa primului 11 din meciul cu Tbilisi

Piovaccari pare favorit să fie titular în dauna lui Nikolici
Piovaccari pare favorit să fie titular în dauna lui Nikolici

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 28 iulie 2013 22:19

Antrenorul e aproape decis să-l lase pe bancă pe Iancu şi să înceapă cu Stanciu, în timp ce abia în ziua jocului se va decide pe cine va trimite din primul minut în atac dintre Piovaccari şi Nikolici.

În această dimineaţă, Steaua a plecat spre Tbilisi, unde diseară se va antrena, iar mîine va juca turul cu campioana Georgiei. Reghecampf a avut la dispoziţie o săptămînă pentru a pregăti acest joc şi, în mare, s-a decis asupra formulei pe care o va folosi.

Staff-ul medical i-a recuperat pe Tănase şi pe Chiricheş, care au fost menajaţi la Skopje şi care mîine îşi vor relua locul în echipa de start. Singurele semne de întrebare pe care Reghe le-a avut şi a căutat să le excludă în aceste zile se referă la cele două posturi de atacant: cel împins, de careu, şi cel retras.

O dilemă rezolvată: Stanciu, da! Iancu, nu!
Fostul fotbalist al Viitorului a început sezonul ca titular, dar Stanciu i-a luat faţa şi Reghe îl va titulariza mîine. În susţinerea deciziei sale sînt cîteva argumente importante:

1. Stanciu a crescut în evoluţi de la meci la meci, avînd cea mai bună prestaţie chiar la ultimul joc oficial, cel de la Skopje.

2. Iancu are zero pe linie aport ofensiv în primele 4 meciuri oficiale, în timp ce Stanciu are o pasă de gol şi, la Skopje, a avut o bară

3. Chiar dacă Iancu e deja de 6 luni la echipă, Stanciu stă mai bine din punct de vedere fizic

Singurul argument al lui Iancu ar fi faptul că e stîngaci şi ar fi singurul astfel de fotbalist de la mijloc în sus din primul "11" al Stelei.

"În mod clar, Stanciu i-a luat faţa lui Iancu, e mult peste el şi cred că o să profite de acest lucru" (Cornel Cernea, fost portar Steaua, pentru Dolce Sport)

580729-cifre-sta-ian.jpg

O dilemă nerezolvată: Nikolici sau Piovaccari?
Zece titulari bătuţi în cuie, un post încă sub semnul întrebării şi două nume pentru o singură alegere. Cu această dilemă a plecat Reghecampf spre Tbilisi. Piovaccari sau Nikolici? E o întrebare la care îşi va da răspuns abia mîine la prînz, după antrenamentul din ziua jocului.

Are însă cîteva concluzii de care va ţine cont:
- Piovaccari nu e la sută la sută din punct de vedere fizic, iar în acest moment nu poate duce mai mult de 60-65 de minute
- Nikolici e bine pregătit fizic, însă prestaţiile lui din ultimele jocuri au fost slabe
- Piovaccari a jucat excelent la Skojpe, unde a marcat şi a mai avut o bună şansă de a înscrie
- Nikolici e un jucător mai integrat în actuala echipă a Stelei, el avînd chiar şi în acest sezon mai mult de dublu minute jucate decît italianul venit de la Sampdoria

E şi duel Anamaria- Giovanni ;)
Un amănunt de luat în seamă în "disputa" dintre Stanciu şi Iancu, dar şi între Nikolici şi Piovaccari e cine sînt agenţii care îi impresariază. Stanciu şi Piovaccari, favoriţi la titularizare mîine seară, sînt cu Anamaria Prodan, soţia lui Reghe, iar Iancu şi Nikolici cu fraţii Becali, Ioan şi Victor.

"Sînt de aproape o lună aici. Este normal ca la conformaţia mea să mai am nevoie de timp să fiu la capacitate maximă. Cred că în 10 zile sînt apt complet" (Federico Piovaccari)

20 de centimetri ar pierde Steaua din înălţimea primului "11" dacă ar juca Stanciu (1,80 m) şi Piovaccari (1,81), iar Iancu (1,86) şi Nikolici (1,95) ar rămîne rezerve

580730-cifre-pio-nik.jpg

Echipa probabilă mîine seară
Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase - Piovaccari (Nikolici)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  30 Iulie 2013, 00:06
Postat de alpin pe 29 Iulie 2013, 08:47

Radu Petrescu e accidentat? Ooof, am uitat ca a fost scos de pe lista UEFA...

Neuronul iti joaca feste Lali ,asa-i? :)))

sabiadreptatii
sabiadreptatii  •  29 Iulie 2013, 19:38

Jurnalisti de 2 bani, va intreb: este LEGAL sa trucati pozele fara sa specificati lucrul asta? Nikolici si Piovaccari sunt cumva siamezi? Pare ca au bratele unite. Luati-va macar un editor de imagine competent, distrusilor!

bogdany79
bogdany79  •  29 Iulie 2013, 13:47
Postat de alpha.dog pe 29 Iulie 2013, 05:51

un mare HAI DINAMO marti!

Urla frustrarea in voi....

Vezi toate comentariile (27)
Comentează