INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Cum pot arăta urnele Champions Legue și ce adversari îi așteaptă pe steliști » Grupa de foc vs grupa accesibilă

Articol de GSP - Publicat joi, 17 august 2017 12:07

După 0-0 la Lisabona, FCSB are o șansă importantă de calificarea în grupele Champions League, totul urmând să se decidă pe Arena Națională, pe 23 august.

UEFA a anunțat cum ar arăta urnele Champions League, în acest moment cunoscându-se 22 de echipe din cele 32 din care vor face parte din grupe. Cel mai probabil, dacă se va califica în grupe, FCSB va face parte din urna a patra, având un coeficient de 35.370.

Astfel, echipa lui Dică are mari șanse să dea peste adversari extrem de puternici, dar cu puțin noroc ar putea fi repartizată într-o urnă cu adversari accesibili.

Grupă de foc: Real Madrid, PSG, Napoli, FCSB
Grupă accesibilă: Șahtior, Porto, Olympiacos Pireu, FCSB

Tragerea la sorți va avea loc pe 24 august, iar primele meciuri din grupe vor avea loc pe 12 august.

Cum ar arăta acum urnele Champions League
*in urnă este trecută Sporting Lisabona și nu FCSB pentru că portughezii au un coeficient mai mare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
ortega
ortega  •  17 August 2017, 18:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

106683413108068
Francisc Dascal  •  17 August 2017, 17:18

AHO AHO ZIARISTILOR AVETI RABDARE !!!!!!!!!!!! CALIFICAREA INCA SE JOACA DUPA EVENTUALA CALIFICARE PUTEM CALCULA DAR MAI E MULT PANA DEPARTE RABDARE ESTE CUVANTUL DE ORDINE SI SCRIETI TOATE LA TIMPUL LUI DOMNILOR GAZETARASI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MARE NOROC CA NU SCRIETI DESPRE POSIBILELE GRUPE ALE C.M 2018 RUSIA,DEOARECE MAESTRUL DAUM A REZOLVAT PROBLEMA CALIFICARII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tonyys
tonyys  •  17 August 2017, 16:15
Postat de blatistu49 pe 17 August 2017, 13:42

FCSB ul are spectatori de ocazie curiosi si cind pierd un an de zile nu mai merg pe stadion

Steaua an de an are cea mai mare medie de spectatori in liga 1, in cupele europene nu mai zic - acolo media se duce spre 15-20 000.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează