INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS MONACO - ZENIT 2-0

Dai 4 goluri şi cîştigi o serie de Ligă! AS Monaco, prima oară în optimi după 9 ani

Articol de GSP - Publicat joi, 11 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 10 decembrie 2014 21:12

Monegascii s-au calificat după ce i-au vîndut pe James şi Falcao. Din 2010, Hexagonul n-a mai avut două echipe în primăvara CL


"În august, după tragerea la sorţi, mulţi au spus că sîntem cei mai slabi din grupă. Acum, la sfîrşit, sîntem primii". Leonardo Jardim, antrenorul monegascilor, a reuşit o performanţă la care nimeni nu se aştepta. Şi într-un stil neobişnuit.

A cîştigat seria marcînd numai 4 goluri, după 6 meciuri cu rezultate demne de Serie A: 1-0 (a) şi 1-0 (d) cu Leverkusen, 0-0 (d) şi 2-0 (a) cu Zenit şi 0-0 (a) şi 0-1 (d) cu Benfica.

În " optimi" după 9 ani, Monaco s-a calificat chiar dacă s-a despărţit vara trecută de James şi Falcao (a cîştigat 100 de milioane). Şi visează la un duel cu PSG în "sferturi". Un duel francez cum nu s-a mai văzut din 2010. Atunci, Lyon a trecut de Bordeaux: 3-1 şi 0-1.

5 meciuri a rezistat Monaco fără gol primit în grupa C

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează