INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Daniel Pancu rîde de Steaua: "Cum să facă doar zeci de mii de români fericiţi?"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 28 august 2014 21:03

Căpitanul Rapidului, Daniel Pancu, se bucură de faptul că Steaua a fost eliminată din play-off-ul UEFA Champions League.

"Nu mai cunosc pe nimeni, sînt puţini jucători de alte naţionalităţi care să poată să facă lucrul acesta, să fie jucători de cîmp şi apoi să intre în poarta şi să facă practic miracole.

Pentru că acesta e un miracol, ceea ce a realizat el, şi merită toate felicitările şi cred că e un lucru care se întîmplă o dată în viaţă. Practic s-a dus primul să execute, le-a luat tot moralul steliştilor, care şi aşa erau obosiţi după prelungiri.

Gesturile au fost gesturi clar de portar, şi-a imaginat cum ar fi portarul, vede de o viaţă la antrenamente cum se pregătesc portarii, cum se aruncă şi e foarte simplu dacă eşti talentat.

Cum să facă fericiţi doar zeci de mii de români? A făcut milioane de români fericiţi, pentru că a facut şi dinamovişti, şi rapidişti şi absolut tot ce e anti- Steaua, nu?", a spus Daniel Pancu la DigiSport.

La finalul partidei, Cosmin Moţi a făcut o declaraţie surprinzătoare: "Sînt sigur că am făcut zeci de mii de români fericiţi după această calificare".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (169)
misterm001
misterm001  •  29 August 2014, 15:03
Postat de zecs93 pe 29 August 2014, 04:15

asa e panculeee, toata romania a fost antistelista, m000ooie oilor behehehe :)))) Respeeeeeeeeeect Motiiii, bravo bah baiatule, te asteptam inapoi la Dinamo sa bem o bere :))

Iar toti stelistii o asteapta pe m@t@ sa-i dea la mwuie!

radumatei
radumatei  •  29 August 2014, 12:53
Postat de buerebuistas pe 29 August 2014, 11:13

N-am mai intrat de ceva vreme pe aici, dar articolul asta mi-a atras atentia. Este de apreciat faptul ca Pancu nu este ipocrit, dar el este exemplul perfect al prostiei si invidiei specifice noua romanilor.

iti respect parerea, dar eu cred ca exemplul perfect al prostiei romanilor este sa tii cu steaua.

buerebuistas
buerebuistas  •  29 August 2014, 11:13

N-am mai intrat de ceva vreme pe aici, dar articolul asta mi-a atras atentia. Este de apreciat faptul ca Pancu nu este ipocrit, dar el este exemplul perfect al prostiei si invidiei specifice noua romanilor.

Vezi toate comentariile (169)
Comentează