INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UEFA

DAVIDE ASTORI. Decizie de ultimă oră luată de UEFA » Ce se va întâmpla cu meciurile din Liga Campionilor și Europa League

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2018 20:48

UEFA a decis ca înaintea partidelor de Liga Campionilor și Europa League din această săptămână să existe un moment de reculegere în memoria lui Davide Astori.

Davide Astori a fost găsit fără suflare duminică dimineață, înaintea partidei pe care formația sa Fiorentina urma să o dispute împotriva lui Udinesse.

UEFA a hotărât ca moartea căpitanului "viola" să fie comemorată cu un minut de liniștea înaintea meciurilor din Liga Campionilor și a celor din Europa League.

3 echipe din Italia joacă pentru Astori

Juventus Torino este prima echipă din Italia care intră în competiție, miercuri, de la 21:45, împotriva lui Tottenham. "Bătrâna doamnă" a făcut doar 2-2 în partida tur. Joi se vor juca manșele tur ale optimile de finală din Europa League. AC Milan are cea mai grea misiune, primind vizita celor de la Arsenal Londra, în timp ce Lazio va juca împotriva ucrainenilor de la Dinamo Kiev.

Vezi și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  06 Martie 2018, 08:33

"AC Milan are cea mai grea misiune, primind vizita celor de la Arsenal Londra..." - pe bune asta ??? Arsenal sperie pe cineva ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează