INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - VARDAR SKOPJE 3-0

De două ori mai bună ca în Liga 1! » Cifrele înregistrate de Steaua cu Vardar au fost duble faţă de media sezonului trecut

Tănase a fost de
neoprit marți seară
Foto: Ștefan Constantin
Tănase a fost de neoprit marți seară Foto: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 18 iulie 2013 11:01

Dovada că Steaua progresează: contra lui Vardar, ea a înregistrat cifre de două ori mai bune decît cele medii din campionatul trecut


Pierderea lui Rusescu nu a dat-o peste cap pe Steaua, echipa e chiar mai bună decît a fost în sezonul trecut. De două ori mai bună! Aceasta e concluzia în urma celor 90 de minute disputate marţi împotriva lui Vardar Skopje.

Tănase şi ai lui au tras la poarta macedonenilor de 32 de ori, în condiţiile în care într-o partidă din stagiunea în care au devenit campioni şutau de 17 ori, în medie. Pe poartă au fost 14 şuturi, faţă de 6 sau 7, cîte prindeau roş-albaştrii în sezonul precedent din Liga 1. Performanţele ofensive sînt susţinute de barajul din faţa porţii lui Tătăruşanu: campioana Macedoniei a trimis doar trei mingi către poarta Stelei şi nici una nu a găsit spaţiul apărat de către Ciprian!

Iar posesia trupei lui Reghecampf e copie după prestaţiile Barcelonei: în 70 la sută din timp, balonul s-a aflat la roş-albaştri. Ei au fost eficienţi inclusiv la fazele fixe, nu numai în acţiunile cursive, dovadă că Pintilii a marcat golul al doilea ca urmare a unui corner pe care l-a executat Bourceanu. A fost una dintre cele 13 lovituri de colţ pe care le-au obţinut steliştii de-a lungul meciului, faţă de una singură a lui Vardar.

8 pase a dat Nikolici în 60 de minute petrecute pe teren. Muntenegreanul a fost unul dintre cei mai slabi stelişti

534 de pase reuşite au contabilizat roş-albaştrii, de trei ori mai multe decît au izbutit macedonenii

"Steaua a cîştigat clar şi pare în formă, OK, dar trebuie să vedem şi pe cine a întîlnit. Vardar a fost un adversar extrem de modest"
Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo

"Un singur lucru mă îngrijorează: Steaua a ratat prea mult! Şi s-ar putea ca împotriva unei echipe bune să nu mai ajungă la poartă la fel de des ca în meciul cu Vardar!"
Anghel Iordănescu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
stelistu.batran
stelistu.batran  •  18 Iulie 2013, 10:05

Nu inteleg de ce "jurnalistii" astia incep cu ... Tanase si ai lui au tras la poarta... pai bai mucozitatilor, tanase e reprezentaiv pentru Steaua, neghiobilor, de Bourceanu, de Tatarusanu, nu ati auzit?

enache13
enache13  •  18 Iulie 2013, 09:53
Postat de pe 18 Iulie 2013, 09:45

Cont deschis de 5 minute , prima postare pune la indoiala valoarea Stelei . Pe cine crezi clonache ca pacalesti ?

N-am pus la indoiala nimic. E ca si cum as pune la indoiala, ca multi altii de pe aici, calitatile si valoarea lui Piovaccari dupa 20 de minute jucate.

roadster1988
roadster1988  •  18 Iulie 2013, 09:47

nu au nicio relevanta cifrele din meciul cu amaratii astia care nu ar face fata nici in liga 2 ro. sunt importante numai pentru libibinosii,aplaudacii lui gigi de la gsp si fanii interlopului care mai posteaza pe aici non stop in lipsa de ocupatie.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează