INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Decalogul lui Mirel » Literă de lege în vestiarul Stelei: ”Respectați-vă patronul!” » Cele 10 porunci impuse de Rădoi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 august 2015 21:35

Înaintea unui meci vital privind viitorul său ca tehnician, Gazeta publică azi principiile pe care Mirel crede că trebuie să le aibă un fotbalist pentru a reuși rezultate mari.

 Rădoi se află în fața celui mai important examen ca antrenor, la două luni după ce a debutat în această postură. Gazeta știe care e filozofia despre fotbal a antrenorului Stelei. 

 Fostul căpitan al echipei dezvăluia într-un interviu acordat ziarului în 2004 care sînt principiile sale. Sînt reguli cu ajutorul cărora Mirel și-a construit o imagine de jucător care n-a păcălit niciodată fotbalul. Iată două dintre poruncile lui Rădoi:

Să respectăm eforturile patronului, bagă bani mulţi în
echipă și trebuie recompensat.

Să ignorăm atacurile contracandidaţilor, să fim preocupaţi doar de propria echipă Mirel Rădoi

În ediția tipărită sau pe platforma digitală ai cele mai importante 10 lucruri pe care Mirel le cere unui fotbalist pentru a reuși să facă performanţă. 

Alte subiecte exclusiv print

 ✓ Avancronica partidei decisive pentru viitorul Stelei în Liga Campionilor » Toate informațiile despre Partizan - Steaua

✓ INTERVIU exclusiv cu președintele lui Partizan, Zoran Popovici: "Sub presiune se vede cine e fotbalist!"

✓ Dinamo și-a găsit vîrf chiar înaintea Derby-ului: 5 plusuri ale lui Gnohere

✓ Războiul declarațiilor dintre Dorinel și Ganea continuă: "Ce să vorbesc cu Ganezu’?! El a fost haios, nu fotbalist"

✓ Povestea merge mai departe » GSP vă prezintă jucătorii care continuă tradiția familiei de a evolua în Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (162)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  05 August 2015, 20:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rangers94
rangers94  •  05 August 2015, 18:34

3 porunci la Dinamo aka Rusinea Insolventa : 1. nu cereti mai mult de 500/luna . 2. nu cereti Evian la antrenamente and/or meciuri . 3. respectati Zugravu' .

robotzel
robotzel  •  05 August 2015, 17:37

@Cristi Chisu: ori esti dus cu capul ori este un simplu p r o s t. radoi are pe langa ceea ce ai spus tu 67 meciuri la nationala romaniei de seniori si 2 goluri. de el stie lumea ... de tine cine sti in afara de familia ta? el a facut ceva ... tu ce ai facut in viata asta? NIMIC! esti un zero barat!

Vezi toate comentariile (162)
Comentează