INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DECLARAȚII

Declarația lui Guardiola care l-a dezlănțuit pe Messi » Greșeala pe care Pep sigur n-o va repeta :)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2016 18:34

Înaintea partidei din grupele Champions League, dintre Barcelona și Manchester City, Guardiola a făcut o declarație pe care sigur o regretă acum.

Întrebat despre argentinian și posibilitatea de a fi anihilat, managerul spaniol a declarat: "Messi nu mai este așa tânăr".

A urmat o adevărată demonstrație de forță din partea lui Lionel Messi (29 ani) . Acesta a marcat 3 goluri, a oferit o pasă decisivă pentru Neymar și i-a ridiculizat pe fundașii englezi în faza premergătoare penalty-ului ratat de același Neymar.

După partidă, Guardiola și-a revizuit declarația: "Când Messi, Neymar și Suarez atacă, este foarte complicat. Te pot pedepsi oricând". Cu siguranță conferința de presă dinaintea meciului retur, Manchester City-Barcelona, va suna altfel.

Barcelona este liderul grupei C din Liga Campionilor, cu punctaj maxim. Manchester City ocupă poziția secundă, cu 4 puncte acumulate în 3 partide. Partida retur se va disputa pe 1 noiembrie și va fi transmisă în direct pe Dolce Sport 1.

(Adrian Jitea)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează