INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREȚ - ARSENAL 2-3

Declarația lui Keșeru după golul marcat în poarta lui Arsenal » Cum reacționează după ce Daum l-a ignorat

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2016 08:35

Claudiu Keșeru a marcat ieri în Ludogoreț - Arsenal, 2-3, și a ajuns la 8 goluri în 10 zile. 

După meci, atacantul a vorbit despre forma sa, dar și despre decizia selecționerului Christoph Daum de a nu-l convoca pentru meciul cu Polonia, de pe 11 noiembrie.

"Din păcate,  rezultatul ne întristează. Am început superb meciul și am condus cu 2-0. Arsenal a înscris două goluri înainte de pauză. Am echilibrat balanța în repriza a doua, noi am avut ocaziile mai mari, dar s-a văzut că e o echipă de clasă și ne-au învins.

Giroud e un fotbalist excepțional, a marcat chiar dacă n-a avut multe ocazii.

Am primit decizia selecționerului, am acceptat-o și am respectat-o. Îmi văd de treaba mea la echipa de club. Muncesc în continuare mult la antrenamente și vreau să joc cât de bine pot pentru echipa mea"", a spus Keșeru la TV Dolce Sport.

Vezi AICI video!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează