INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LUDOGOREŢ 1-0

Declaraţie ciudată a lui Iasmin Latovlevici: "S-a simţit lipsa lui Cristi Tănase. Lucian Sînmărtean are un stil total diferit"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 19 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 00:28

Iasmin Latovlevici nu a avut o prestaţie prea bună în meciul cu Ludogoreţ. Fundaşul Stelei a pus evoluţia sa slabă pe seama absenţei lui Cristi Tănase.

"Nu am primit gol, dar puteam să primim. Am avut şansă! A ratat şi Chipciu penalty, dar important e că a marcat în final.

S-a simţit lipsa lui Tănase. Eu am avut unele greşeli, Sînmărtean are un stil total diferit de al lui Tase, de-asta nu am avut un joc prea bun...", a declarat Iasmin Latovlevici pentru Digisport.

Steaua a învins Ludogoreţ cu 1-0, prin golul lui Chipciu (88). Returul se va juca pe 27 august la Sofia.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
goghe
goghe  •  20 August 2014, 13:54
Postat de thefisherking pe 20 August 2014, 10:00

Absolut corect. lui Latovlevici i se cere sa urce mereu, dar daca efortul lui nu e complementar cu al mijlocasului de banda, ramane descoperit. sanmartean, pleaca din instinct spre centru chiar si cand vrea sa faca un pressing incipient, iar banda lui ramane descoperita. Mi se pare cam mare presiunea pusa pe Latovlevici, doar pt ca nu poate jucat cat doi. Rapa e mult mai slab ca fundas, dar si ca prestatie ofensiva, norocul lui e ca e intotdeauna dublat de Popa pe retragere si de Varela sau Szukala, jucatori de picior drept care prefera mereu sa completeze partea terenului in care mingea le vine la indemana.

Ca fundas Rapa este cu doua clase peste Latovlevici. Are plasament si nu este depasit usor de adversarul direct. Latovlevici nu are nici o treaba cu postul de fundas - unul la unul este varza, orice copil il depaseste in viteza - nu stie sa se plaseze, doarme pe el si nu se uita in jur, lasa de nenumarate ori adversari liberi. A dat unul doua goluri si prostimea l-a luat in brate de mare fotbalist, exact cum au facut cu Chiriches. Ce se uita continuu este ca nici unul nici altul nu sint buni fundasi - exact posturile pe care joaca!

injunghiatu
injunghiatu  •  20 August 2014, 11:50
Postat de adytzu2009 pe 20 August 2014, 03:46

Suporteru' plii mele! Ba! daca scopu' tau in viata este sa iti bagi toate cele in gura unui jucator...du-te-n pastele...Bufon esti tu ma! barbugiu nu recunoaste un fotbalist de un poker'ist!vezi cazu' Sanmartean,Lato etc. Fac pariu ca esti unu dintre aia care l-au fluierat pe Stanciu la schimbare. PS:dinamo are nevoie de suporteri...DU_TE LA EI!!!!

Ba dobitocule daca tot ai un limbaj asa elevat ia sa te bag si eu in origini! De fapt ce ma mira cand esti atat de prost incat nu-ti dai seama ca asta joaca catastrofal de multa vreme! Din cauza cui s-a luat golul 2 cu Aktobe smardoiule? Cum era daca aseara din pasele gresite, din degajarile facute la intamplare, din cei 2 craci pe care i-a luat am fi luat gol? Dar stai linistit, din pacate mai are suficient timp sa ne ingroape! Si ma repet, asta doar din cauza ca nu are un concurent viabil pe postul lui! Altfel era rezerva de mult! Comentariul tău...

injunghiatu
injunghiatu  •  20 August 2014, 11:49
Postat de plischi pe 20 August 2014, 06:37

sanmartean are un stil de joc pe care lato inca nu-l pricepe. nu-i timpul pierdut...

@ adytzu2009 (131 comentarii) Ba dobitocule daca tot ai un limbaj asa elevat ia sa te bag si eu in origini! De fapt ce ma mira cand esti atat de prost incat nu-ti dai seama ca asta joaca catastrofal de multa vreme! Din cauza cui s-a luat golul 2 cu Aktobe smardoiule? Cum era daca aseara din pasele gresite, din degajarile facute la intamplare, din cei 2 craci pe care i-a luat am fi luat gol? Dar stai linistit, din pacate mai are suficient timp sa ne ingroape! Si ma repet, asta doar din cauza ca nu are un concurent viabil pe postul lui! Altfel era rezerva de mult!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează