INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - ATLETICO MADRID, MARȚI, 21:45, PROTV, GSP

Deconspirat » Diego Simeone a găsit modul perfect de a-l anihila pe Ronaldo! Ce le-a cerut jucătorilor

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 01 mai 2017 14:18

Real Madrid și Atletico Madrid se vor duela mâine în turul semifinalele Ligii Campionilor.

Diego Simeone, antrenorul lui Atletico, a analizat foarte bine tactica lui Zidane și a găsit modul în care să îl blocheze pe Cristiano Ronaldo, cel mai bun jucător al Realului.

18 goluriare Ronaldo în 27 de meciuri cu Atletico Madrid

Potrivit presei din Spania, Simeone le-a trasat mai multe sarcini elevilor săi. Aceștia nu trebuie să facă faulturi în apropierea careului. Portughezul are 11 goluri din faze fixe contra lui Atletico (8 penalty-uri și 3 din lovitură liberă).

De asemenea, planul lui Simeone este acela de a-l bloca pe Cristiano Ronaldo în primele 25 de minute.

Atacantul are jumătate din goluri marcate în startul partidei. Astfel, antrenorul speră ca portughezul să se enerveze și să nu mai dea același randament, anihilându-l astfel.

  • Real Madrid - Atletico Madrid se joacă marți de la 21:45 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV și TV Dolce Sport

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează