INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - JUVENTUS 1-3

Derapaj al unui nume mare: "Dacă aș fi fost în locul lui Buffon, i-aș fi spart fața arbitrului!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2018 18:02

Ultimul meci al lui Gianluigi Buffon (40 de ani) în Liga Campionilor va rămâne unul de tristă amintire pentru legendarul goalkeeper italian: a fost eliminat pentru proteste în prelungirile partidei pierdute de Real cu 1-3. 

Buffon a contestat decizia lui Michael Oliver de a acorda penalty pentru Real, a protestat vehement și a fost eliminat.

În apărarea lui Buffon a sărit un alt portar legendar al lui Juventus, Stefano Tacconi, care a declarat că ar fi recurs la un gest extrem dacă ar fi fost în situația lui "Gigi".

"Dacă eram în locul lui Buffon, știind că urmează să mă retrag, i-aș fi spart fața arbitrului! Ar fi fost finalul perfect al unei curse minunate", a declarat Stefano Tacconi, potrivit Marca. 


*Stefano Tacconi

Stefano Tacconi (60 de ani) e un portar de legendă al "Bătrânei Doamne", pentru care a evoluat între 1983 și 1992. A apărat poarta lui Juventus în 254 de meciuri și a cucerit două titluri, o Cupă, o Cupă a Campionilor Europeni, o Cupă UEFA, o Supercupă a Europei și o Supercupă a Italiei. 


*Stefano Tacconi, în 1990

Cred că nu e finalul pe care-l meritam. Eram foarte aproape de fază la penalty, ca și arbitrul. Dacă ai cinismul de a da așa un penalty în minutul 93, atunci nu ești om, ești animal!

Le-am spus tuturor celor de la Real Madrid că meritau să se califice. Dar nu așa. Când se ajunge la astfel de scene, cu așa jucători... Dacă n-ai personalitate, rămâi în tribună și mănâncă chipsuri cu iubita ta, nu face așa ceva! Oliver are un tomberon în loc de suflet" Gianluigi Buffon, imediat după finalul meciului de miercuri seara

Vezi și: 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  13 Aprilie 2018, 08:23
Postat de neaga1900 pe 12 Aprilie 2018, 23:11

Esti cel putin prost! Spaniolul daca dadea gol era erou si baga mana in buzunarul lui Perez! Era pregatit sa stopeze mingea pe piept si apoi sa suteze, dar voi antimadridisti si ai fotbalului aveti alte viziuni! Se vede clar cum namila pune mana pe el si ii baga piciorul in fata pieptului! Cu siguranta s a aruncat .... Vai de voi, frustatii lu' peste. Si nu uita: *** latra, ursul merge mai departe....

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

986379311381755
Lengyel Adrian  •  13 Aprilie 2018, 08:20

In sfarsit un om care gandeste!!! *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1805791889432655
Valentin Sava  •  13 Aprilie 2018, 00:37

Dupa mintea ta, crezi ca dadea penalty-ul ala pentru Juventus? Nu cred ca ai treaba cu fenomenul. Buffon a fost eliminat poate pentru ca domnul arbitru s-a temut ca poate apara penalty-ul, la asta nu te-ai gandit, nu?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează