INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Dezvăluiri incredibile despre posibila adversară a Stelei: ”Aktobe plăteşte un jucător cu un milion de euro!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 18 iulie 2014 19:32

Steaua va evolua în turul trei preliminar al Ligii Campionilor împotriva învingătoarei dintre Dinamo Tbilisi şi Aktobe, campioana Kazahstanului impunîndu-se în deplasare cu 1-0 în prima manşă a turului secund.
Ioan Andone, fost antrenor la Astana, a întîlnit-o pe Aktobe în campionat şi a încercat să le ofere mai multe informaţii steliştilor.

"Aktobe este un adversar dificil. Se bazează în special pe jucătorii din naţionala Uzbekistanului. Are totodată cel mai bun atacant din campionatul intern, foarte rapid şi prolific. Au schimbat antrenorul, acum au pe bancă un fost jucător.

La meciurile de acasă vin mulţi suporteri.  Aktobe stă foarte bine din puncte de vedere financiar, din ce ştiu cel mai bine plătit jucător din campionatul lor joacă la Aktobe şi câştigă un milion de euro anual. Chiar şi aşa, Steaua are prima şansă. Dar nu va fi uşor, ca să ajungi în Kazahstan faci vreo zece ore cu avionul, iar ei se află în plin sezon”, a spus Ioan Andone la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
solomon_i
solomon_i  •  19 Iulie 2014, 08:40

Dupa meciul cu Steaua o sa i se reduca salarul la jumatate.

plischi
plischi  •  19 Iulie 2014, 07:46

steaua va evolua in turul trei preliminar doar daca se va califica, presupun, pentru ca aici nu exista LL.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Iulie 2014, 06:35
Postat de steaua.libera pe 18 Iulie 2014, 23:27

Unde e K in numele lui Olympiacos? :-??

in versiunea mea.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează